OSMANELİ YÖRESEL ÜRÜNLERİ TÜM TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MAĞAZALARINDA SATIŞTA.TARIMDA MARKA OLDUK.

OSMANELİ YÖRESEL ÜRÜNLERİ TÜM TARIM KREDİ KOOPeRATİFLERİ MAĞAZALARINDA SATIŞTA.TARIMDA MARKA OLDUK.

Osmaneli Belediyesi olarak kaynaklarımızı çok verimli kullanarak sürdürülebilir projeler ile hedeflerimize ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize ulaşmak için büyük bir çalışma içersindeyiz. Bebka destekleri ile kurduğumuz Hisarcık Beşevler Köyündeki Yöresel Ürün Üretim tesislerimiz aldığımız siparişler ile her gecen gün büyüyor.2020 yılında bu tesislerdeki üretim kapasitemizi en az % 500 arttıracağız.2020 yılında en az 600.000 kg domates işleyerek 100.000 kg salça üreteceğiz.Ayva Lokumu üretimimiz için en az 100.000 kg ayva işleyeceğiz.Yine Nar Lokumu içinde 50.000 kg nar işleyeceğiz.Kurutma tesislerimizde en az 100.000 kg sebze meyva kurutacağız.Meyva suyu üretimi için 100.000 kg şeftali,vişne,üzüm işleyeceğiz.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz’ın Belediye Başkanımız Münür Şahin ile yaptığı görüşmeler sonuçlarını verdi.Osmaneli Salçası ve Ayva Lokumu Türkiye’de tüm Tarım Kredi Kooperatifi Mağazalarında satışa sunuldu.Osmaneli Belediyesi Yöresel Ürünlerinin pazarlanması için büyük katkı sağlayacak sözleşmeler sonucu ürünlerimize siparişler artarak devam edecek.İlk etapta 1.000 adet gönderdiğimiz ayva lokumu siparişine yeni talep hemen geldi.Artık her hafta 1.000 adet ayva lokumunu Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazalarına teslim edeceğiz.Tamamen organik katkı malzemesiz üretilen Ayva Lokumu doğal ürün olması sebebiyle çok tercih edilen ürün oldu.

Kısa sürede yöresel ürünlerimize destek olan Osmaneli Salçası ve Ayva Lokumunu satış mağazalarında pazarlanmasını sağlayan ve yine Ticaret Bakanlığı onaylı Toptancı Halimizden yer alarak sebze ve meyva alımını gerçekleştirecek olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz’a çok teşekkür ediyoruz.Çok yakında Osmaneli turşusu,meyva marmelatı vb ürünleride bu kanalla pazarlanmaya başlayacak.Osmaneli Belediyesi Tarımdaki hedeflerini de birer birer gerçekleştiriyor.

Tarımda artık Osmaneli Belediyesi marka oldu.Mezbaha ve Et İşlemem Tesisimiz,Ticaret Bakanlığı Onaylı Toptancı Halimiz,Hisarcık Beşevler Köyü Yöresel Ürün Üretim Merkezimiz,Yakında hizmete girecek Osmaneli(Lefke) Mutfağımız ve aşçılık okulumuzla Tarımda öncü ve örnek belediyeyiz.Osmaneli tüm projeleri ile artık Türkiye’de “ÖRNEK ALINAN BELEDİYE” oldu.Birlik ve beraberliğimiz bizi çok daha yukarı seviyelere çekecek.Osmaneli büyüyecek,Artık,Osmaneli Yükselecek.Osmaneli’de yaşıyor olmak bir ayrıcalıktır.