OSMANELİ’DE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETLERİMİZ KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİNE UYARAK İKİ HAFTA ÇALIŞMAYACAK. VEYA KRİTİK İŞLERİ İÇİN AZ SAYIDA PERSONELLE BU SÜRECİ GEÇECEK.ŞİRKET YÖNETİCİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Osmaneli’de faaliyet gösteren şirketlerimizin koronavirüs ile mücadelede en yoğun olunacağı önümüzdeki iki hafta içinde riskleri azaltmak için yıllık izin kullandırmak suretiyle çalışanlarını korumaya almaları konusundaki gayretleri için teşekkür ediyoruz.İlçemizdeki şirket yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucunda bir çok şirketimizde iki hafta süreyle üretime yıllık izin,ücretli izin,kısmi süreli çalışma gibi tedbirlerle ara verilmektedir.

Koronavirüs riski anlamında en çok vakanın görüldüğü büyük şehirlere sınır olan ilçemizde giriş ve çıkışlar kontrol altında olmasına rağmen,özellikle de şirketlerimizin yurt dışı bağları ve hedef pazarları nedeniyle riskleri azaltması için bu iki haftalık süreç çok önemli.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada;”Şirketlerimizin koronavirüs tedbirleri kapsamında iki hafta süreyle üretime ara verme veya en alt seviyede çalışma talebimize verdikleri desteğe teşekkür ediyoruz.İnşallah bu süreci en kısa sürede atlatıp normal yaşama döneceğiz.Kaymakamlığımızla birlikte Belediyemizin aldığı her önlem Osmaneli de koronavirüs tehdidini riskini en alt seviyeye çekmek içindir.Bu arada kurallara uyarak koronavirüsle mücadeleye destek olan Osmaneli halkına,tüm siyasi partilerimize,belediye meclis üyelerimize,muhtarlarımıza,sivil toplum kuruluşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz”dedi.