OSMANELİ’DE KARAVAN TURİZMİ İÇİN “ULUSAL KAMP VE KARAVAN FEDERASYONUNDAN”DESTEK | Osmaneli Belediyesi

OSMANELİ’DE KARAVAN TURİZMİ İÇİN “ULUSAL KAMP VE KARAVAN FEDERASYONUNDAN”DESTEK

Osmaneli turizmde konakları,Köprüleri,camileri,kilisesi,kalesi,çeşmeleri,şifalı suları varlıkları ve tarihi,kültürel varlıkları ile büyük ilgi çekerken yeni alternatiflere de yöneliyor.Eğitim,spor ve karavan turizmi bu anlamda Osmaneli için turizmde hedeflerimize varmada bize katkı sağlayacak alanlar.

“Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu” yönetim kurulu Başkanı Leyla Özdağ se değerli eşi hafta sonu konuğumuzdu.Özellikle karavan turizmine uygun olan Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde incelemelerde bulunan değerli başkan konumu itibariyle ve çok güzel doğası ile tesislerimize yapılacak ilavelerle bu alanda tercih edilen bir ilçe olacağımızı ifade etti.

yönetim kurulu başkanı federasyonumuzun destekleri ile Osmaneli Belediyesi ile yapacakları işbirliği ile önce ulusal,sonrası için uluslararası Karavan Turizminde kısa sürede yer alabileceğimizi ve özellikli,tercih edilen bir karavan uğrak yeri olabileceğimizi müjdeledi.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin;” hafta sonunda ağırladığımız Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu yönetim kurulu başkanı Leyla Özdağ’a teşekkür ediyoruz.Federasyonumuzla işbirliği içinde Osmaneli Belediyesi Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde Karavan Turizmi konusunda onların tecrübeleri ve önerileri doğrultusunda 6 ay içinde Karavancılar için konaklama alanını oluşturacağız.Bu konuda bizlerle federasyonu buluşturan Bebka Genel Sekreteri İsmail Gerim beye çok teşekkür ediyoruz dedi.