OSMANELİ’DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPILABİLECEK “AYI KAYA”YA ÇIKTIK 2020 YILINDA YAMAÇ PARAŞÜT PİSTİMİZ HAZIR OLACAK.

2019 ylının son gününde yamaç paraşütü için çok elverişli olduğu Osman Kıvrak ve Hakan Kırlı tarafından araştırılarak hocalar tarafından uçuşa en uygun yer olarak tespit edilen,daha önce eski belediye başkanımız rahmetli Selahattin Çetintaş ve Remzi Öner tarafından da bizzat test edilen “Ayı Kaya” da incelemelerde bulunduk.

Osmaneli Tekke Tepesinin en az iki katı yüksekliğe sahip olan ve harika bir görüntüye sahip “Ayı Kaya” yamaç paraşütü için gerekli şartları taşıyor.Günümüzde turizmde tercih edilen bir spor türü olan yamaç paraşütü ilçemizde de Hakan Kırlı başta olmak üzere Osman Kıvrak ve bazı arkadaşlarca tercih edilen,merak uyandıran bir ilgi alanı oluşturdu.Özellikle Hakan Kırlı tarafından profosyonelce yapılan yamaç paraşütünün ilçemize gelen hocalar ve meraklılarca Osmaneli de yapılması isteğinden yola cıkarak bugün Osman Kıvrak ve Başkanımız Münür Şahin “Ayı Kaya”ya tırmanarak incelemelerde bulundular.

Başkanımız Münür Şahin 2020 yılında Turizm hedeflerimiz içinde çok değer taşıyan Yamaç Paraşütünün ilçemizde gerçekleştirilmesi için Milli Parklarında desteğini alarak gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.2020 yılında mutlaka bu alanda yamaç paraşütcüleri için gerekli altyapının tamamlanacağını ifade eden başkan 1308 Osmaneli Belediye Spor içinde yeni bir branşla yamaç paraşütü için profesyonel hocalardan destek alınacağını söyledi.İlçemizin değerli müteahitlerinden ve eski belediye başkanlarımızdan İnşaat mühendisi Osman Kıvrak yamaç paraşütü için finansal desteği ve kulübümüze desteği sağlayamaya hazır olduğunu söyledi.