OSMANELİ’NDE “EĞİTİMDE VAK’A METODU” ÇALIŞTAYI YAPILDI

16298524_10155176188373814_6859695186332596653_n

Osmaneli ilçemizde, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Osmaneli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen “Eğitimde Vak’a Metodu” çalıştayı yapıldı.

Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağında düzenlenen ve Belediyemizin ev sahipliğini üstlendiği Çalıştay Cumartesi günü saat 09:30’da başladı. Programın açılış ve “Hoşgeldiniz” konuşmasını, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Göksel YÜCEL Yaptı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep PEKDEMİR, üçüncü kez panel için Osmaneli’nde olmanın mutluluğunu yaşadığı belirterek, “Eğitimde Vak’a Metodu” çalıştayı için bize ev sahipliği yapan Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN’e, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ’a, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Süleyman KIRAL’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum“ dedi.

Teşekkür konuşmalarının ardından konuşan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Türkiye’nin 14 üniversitesinden değerli akademisyenlerin katıldığı çalıştay, Osmaneli’nin tanıtımı açısından çok önemli. Üniversitelerle işbirliğimiz ilçemize büyük katkı sağlıyor. İlçemizde yapmış olduğumuz girişimler neticesinde Osmaneli, Türkiye’nin tüm üniversitelerinin ilgisini çekiyor ve çalışma alanı oluyor. İlçemizin bir taraftan tanınabilirliği artarken, ortaklaşa projelerle ilçemiz yeni fırsatlar, yatırımlar yakalıyor. Hedefimiz 2018 yılı sonunda Osmaneli’ni Türkiye’de tanınan, turizmde değer olmuş, dünyaya açılan bir kent konumuna getirmektir. Birlik ve beraberlik içinde bu hedefe ilerlediğimizi görmek bizleri mutlu ediyor. İlçemize gösterdiği ilgi nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi AVCI’ya, Milletvekilimiz Halil ELDEMİR’e, Bilecik Valimiz Süleyman ELBAN’a, Kaymakamımız Edip ÇAKICI’ya, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ hocamıza, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK ve İlçe Başkanımız Yalçın KARACA’ya, Danışmanımız Prof. Dr. İsa İPÇİOĞLU’na, Belediye Meclis Üyelerimize ve birlikte hedeflere yürüdüğümüz tüm yöneticilerimize, çalışanlarımıza, teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. İlçemize kattıkları değer ve bu çalıştayda ilçemizi tercihleri için İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü’ne, değerli hocalarımıza, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na, Prof. Dr. Recep PEKDEMİR hocamıza ve ilçemize büyük katkıları olan hemşehrimiz kardeşimiz eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus SÖYLET’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İki gün boyunca devam eden programın sonunda Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, ülkemizin çeşitli üniversitelerinden çalıştaya katılan 40 akademisyene hediyelerini takdim etti.