OSMANELİ’YE İKİ BÜYÜK YATIRIM. MİLLETVEKİLİMİZ SELİM YAĞCI’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

OSMANELİ’YE İKİ BÜYÜK YATIRIM.
MİLLETVEKİLİMİZ SELİM YAĞCI’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
Osmaneli Organize Sanayi Bölgemizde uzlaşı ile sorunu çözerek ilçemize iki büyük yatırımı kazandıran Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya teşekkür ediyoruz.1.500 kişiye iş istihdamı sağlayacak ve Osmaneli’ni hızla büyütecek iki yatırımla ilçemiz “sanayi ile büyüme”hedefini de gerçekleştirecek.

Miletvekilimiz Selim Yağcı’nın açıklaması şöyle;”
Osmaneli Organize Sanayi Bölgemizin yıllardır kangren haline gelen bir sorununu çözerek inşallah 1500 kişiye toplamda çalışma fırsatı doğuracak 2 adet büyük yatırımı yapma noktasında büyük aşama kaydettik.Destekleri sebebiyle başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a ve Bakan Yardımcımız Sayın Hasan Büyükdede olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.Sanayicilerimize Yatırım için İlimizi seçtikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.
Hep birlikte daha iyiye daha güzele…”

Başkanımız Münür Şahin ilçemize yapılacak iki büyük yatırım için büyük çaba harcayan ve gerçekleştiren Değerli Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya teşekkür etti.Birlik ve beraberlik içinde Osmaneli büyümeye ve yükselmeye devam edecek diyen Başkanımız,konuya destekleri için Bakanımıza,Valimiz Bilal Şentürk ve Kaymakamımız Naif Yavuz’a da teşekkür etti.

Başkanımız Münür “Şahin;Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,Bakanlarımız ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın destekleriyle Osmaneli her alanda hedeflerine birlik ve beraberlik içinde varacaktır “dedi.