OSMANGAZİ İLK ÖĞRETİM OKULUNU VE SINIF MÜZESİNİ ZİYARET ETTİK.MEHMET PESEN HOCAMIZA,VELİLERİMİZE VE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Osmangazi İlk Öğretim Okulunda Ünite çalışması çerçevesinde gercekleştirilen Osmanelinde Geçmişten Günümüze sınıf Müzesini ziyaret ettik.
Organizasyon için Sınıf öğretmeni Mehmet PESEN e Teşekkür ederek söze başlayan Belediye başkanı Münir ŞAHİN” Bu tarz etkinliklerle çocuklarımızın geçmiş dönemlerde ilçemizde ülkemizde kullanılan el aletlerini,Lefke bezi dokumaları, Yöresel yiyeceklerimizi tanıması gerçekten takdire şayan bir olay”dedi.

Yöresel yemeklerden pekmez tatlısı nı nenesinden çok yediğini ve şu an unutulmaya yüz tuttuğunu belirten Başkan ŞAHİN müzenin açılışına katılan velilerle birlikte Müzeyi gezdi.
Konuyla ilgili olarak görüşlerini bizimle paylaşan sınıf annesi Çiğdem KABAKÇI “3 yıldır çocuklarımızın ve bizim eğitimimize önem veren öğretmenimiz Mehmet PESEN sayesinde eskilere bir gezi düzenlemiş olduk.Sayesinde eskiden kullandığımız şimdi ise hasretle ve özlemle o günleri hatırlatan eşyaları görünce mutluluğumuz arttı “dedi.

100 e yakın davetlinin katıldığı SINIF MÜZESİ açılışı Kokteyli 1 hafta süreyle Osmangazi İlkokulu’nda devam edecek.