OTOGAR,OTEL,HAL BİNASI,HAL İDARİ BİNASI VE AKARYAKIT İSTASYONU YATIRIMIMIZDA ALT YAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİNE BAŞLADIK.

48360808_2164211987128666_3523409166104264704_n

OSMANELİ İÇİN TEK DÜŞÜNCEMİZ ZAMANI YATIRIMLA,HİZMETLE TAMAMLAMAK.BU GÜZEL KENTE,BU TARİHİ MEKANA HİZMET ETMEYİ ALLAH NASİP ETTİĞİ İÇİN ALLAH’A ŞÜKREDİYORUZ. YATIRIMLARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ.

OSMANELİ KİMSENİN TAHMİN BİLE EDEMEYECEĞİ ÇİZGİYE 2023 YILINDA ERİŞECEK. OSMANELİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HEDEFLERİNE ALLAH İZİN VERDİĞİ VE NASİP ETTİĞİ SÜRECE ULAŞACAK.BUGÜN DEVAM EDEN YATIRIMLARIMIZDA SON DURUMLARI GÖZDEN GEÇİRDİK.

LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN,MİLLETVEKİLİMİZ,İL BAŞKANIMIZ,İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİMİZ,İLÇE BAŞKANIMIZ,TÜM BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZİN DESTEĞİ VE HALKIMIZIN DUALARI İLE HEDEFLERİMİZE HIZLA ULAŞIYORUZ.