ÖZGE HANCIOĞLU TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ.EĞİTİM CAMİAZIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN.

Akhisarda kaza geçiren Özge öğretmen, hayatını kaybetti.Hisarcık Beşevler Köyünde Matematik öğretmeni olarak Görev yapan Genç öğretmenin, hayatını kaybetmesi, Osmaneli de eğitim camiasını ve sevenlerini yasa boğduManisa’nın Akhisar İlçesinde 21 Ağustos Pazar günü otomobili ile Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki seminere gelme üzere yola çıkan Hisarcık Beşevler köyünde Matematik Öğretmeni olarak görev yapan Özge Hancıoğlu(39) Aksihar- Kırkağaç karayolunda kullandığı otomobil ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonuncunda kaza yaptı. Genç öğretmen Hancıoğlu 11 Eylül Cuma günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hisarcık Beşevler köy halkı ve öğrencileri tarafından sevilen Genç öğretmenin, hayatını kaybetmesi, Osmaneli de eğitim camiasını, sevenlerini yasa boğdu.Belediye Başkanımız Münür Şahin;”Değerli ÖZGE öğretmenimize,ailesine,öğrencilerine ve eğitim camiamıza başsağlığı diledi”.