“ÖZLEM TUNCA İLE DÜYAYI GEZIYORUM”TV BELGESELİ OSMANELI’DE ÇEKİM YAPIYOR.

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Osmaneli’nin in güzelliklerini keşfetmeye ve izleyicilere tanıtmaya devam ediyor.Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan “Özlem Tunca ile Dünyayı Geziyorum” programı Türkiye’nin görülmeye değer bölgelerinden izleyici karşısına çıkıyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta köklü tarihi ve benzersiz doğasıyla Osmaneli’’deki serüvenini sürdürüyor. Özlem Tunca ilk olarak Osmaneli’in sembolü Osmaneli Konaklarını ziyaret etti. Başkanımızdan Osmaneli’nin tarihini dinleyen Özlem Tunca,özellikle Rüstem Paşa Camiimiz eşsiz mimari karşısında hayranlığını gizleyemedi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra İçmeler Tesislerimizi,Parkları ve Yamaç Paraşüt alanını ziyaret etti. Aya Yorgi Kilisesi,Yıldırım Beyazıt Camiini görüntüleyen Özlem Tunca, bölgenin tarihini izleyicileri için anlattı.Dünyayı Geziyorum ekibi Osmaneli’nin harika doğası,yaylaları,tarım alanlarını,tarihi köprülerini ve varlıklarını ziyaret ederek izleyicilere tanıtacak. Yemyeşil doğası,Sakarya Nehri,Göksu,Karasu,Göynük Suyu,İpek Yolları,Roma Ordu Yolu,Sufi Yolu ve karşısında kendinden geçen Dünyayı Geziyorum ekibi bölgedeki günlük yaşamı yerinde incelediÖZLEM TUNCA VE YASİN ESİRGENÇ “MUTFAĞIM ŞAHANE” programı içinde ilçemizde Osmaneli ve Osmanlı Mutfağı çekimlerini konaklarımızda yapan ekibine Sevcan Alkuş başkanımız,Turizm Sorumlumuz Süleyman Çakar ve eşi Ezgi Çakar,Belediye Meclis Üyemiz Özden Garip,Otellerimizin resepsiyon sorumlusu İlayda Özkök yardımcı oluyor.Başkanımız Münür Şahin ilçemizde program çekimleri yapan değerli sanatçılarımız Özlem Tunca,eş Yasin Esirgenç,minik oğlu Yakupcan ‘a teşekkür etti.Osmaneli turizmde marka kent olma yolunda ilerlerken değerli sanatçılarımızın ilgisi bizleri çok mutlu ediyor dedi.