PARKLARIMIZDAKİ OYUN GRUPLARININ BAKIMINI YAPIYORUZ VE YENILERİNİ İMAL EDİYORUZ.

Osmaneli de 500.000 m2 park ve 500.000 adet ağaç hedefimiz için çalışmalarımız devam ediyor.Hedef ulaşmada büyük yol kat ettik.Osmaneli cevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimizin de kullandığı güzel mesire yerleri haline gelen parklarımız çok beğeniliyor.Parklarımızda ki oyun gruplarımıza bazı kötü niyetlilerce zarar verildiğini görmek bizleri üzüyor.Halkımızın bu güzel parkların korunması için bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz.Her yıl bir kac kez oyun gruplarını yenilemek,bakımlarını yapmak zorunda kalıyoruz.Zarar verilen oyun gruplarının kendi ekibimizle bakımlarını yaparken,yeni oyun gruplarınıda kendi ekibimizle imal ediyoruz.Her konuda tasarrufu sağlayan belediyemiz oyun gruplarında da kendi ekibiyle çalışmalar yapıyor.Oyun grupları ile ilgilenen Ustalarımıza ve kaynak ekibimize üstün gayretleri için teşekkür ediyoruz.