PROF. DR. HALİL KOYUNCU HOCAMIZ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

28166663_1990878714461995_4108612182767256716_n

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültemizin çok değerli hocası ve Osmaneli Projelerinde ve de özellikle İçmeler projemizde İlçemize büyük destekleri olan Prof. Dr. Halil Koyuncu hocamız belediye başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Bilecik SMMMO başkanı Süleyman Kıral’ında bulunduğu ziyaret sonrası,cuma namazını Rüstem Paşa Camiinde kılan değerli hocamız ilçemiz yatırımları konusunda bilgi aldı.Başkanımızın Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde yapılan el işi Lefke Bezi dokumasından hediyeler sunduğu hocamız özellikle turizm konusundaki gelişmeden çok etkilendiğini belirtti. Önümüzdeki aylarda ilçemizde sağlık konularında seminerlerde verecek hocamıza ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.