PROF DR İSA İPÇİOĞLU BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.DEĞERLİ HOCAMIZ PROJELERE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Osmaneli Belediyemizin projelerinde büyük desteği olan ve sürekli eğitim merkezimizde özellikle girişimcilik eğitimleri,Turizm konusunda esnaf ve tüccarlarımızın eğitimi,Tursab ilişkilerimizde belediyemizi temsil etmesi ile her zaman Osmaneli’nin gelişimi için çalışan değerli hocamız Prof Dr İsa İpçioğlu başkanımız Münür Şahin ile bir araya geldi.Devam eden projelerimiz ve yeni sunacağımız projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunan Prof İsa İpçioğlu pandemi sonrası Osmaneli’nin özellikle turizmde önemli bir merkez olacağını ifade etti.Osmaneli Belediyesinin uygulama ile bilimselliği bir arada götürmesi kaynaklarını çok verimli kullanılmasına ve cok az maliyetle kaliteli sonuclar alınması sonucunu getirdiğini söyledi.Başkanımız Münür Şahin, Prof Dr İsa İpcioğlu’na her konudaki projelerimize desteği ve birlikte çalışmalarımız için çok teşekkür ediyoruz dedi.