RAMAZAN AYI ÖNCESİ OSMANELİ’NE ZİYARETÇİ AKINI

18581567_1864997607050107_1291937574238903197_n

Tarihi, kültürü ve eşsiz doğasıyla büyük bir turizm potansiyeline sahip Osmaneli, Ramazan ayı öncesinde ziyaretçi akınına uğradı.

Tur gruplarının odak noktası olan Osmaneli, geçtiğimiz günlerde İstanbul Bilecikliler Derneği, Bursa’yı Sevenler Derneği ve Tamzara Tur şirketinin misafirlerini ağırladı.

Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesisinde hazırlanan kahvaltıyla gezi programına başlayan misafirlerimiz, tesisin doğal güzelliğine hayran kaldı. Farklı illerden gelen misafirlerimizi Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ve eşi Tomris ŞAHİN ile Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel BÜYÜKGÜNEY karşıladı.

Osmaneli Belediyesi rehberleri eşliğinde şehir turu yapan misafirlerimiz Şifalı İçmeler Tesisinden sonra tarihi Rüstem Paşa Camii, Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesi ve Geleneksel Osmaneli Evlerini gezerek Osmaneli’nin yaşayan tarihine tanıklık etti.

Şehir turundan sonra ziyaretçilerimiz Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ve eşi Tomris ŞAHİN’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli’nin turizm potansiyeliyle ilgili yaptığı açıklamada “Osmaneli’nde turizm adına yaptığımız çalışmalar ve hazırladığımız projeler meyvelerini veriyor. Sanayileşmiş Tarih ve Kültür Kenti Osmaneli’ne ziyaretçi sayısı her geçen gün daha da artıyor. Şifalı İçmeler Tesisinin de sağlık turizmi adına Osmaneli’ne yeniden kazandırılmasıyla beraber turizm potansiyeli daha da çok arttı. Artık Osmaneli, tur şirketlerinin, gezi gruplarının ve seyahat acentelerinin odak noktası olmaya başladı. Osmaneli Belediyesi olarak turizm adına yaptığımız çalışmalar artarak devam edecek” dedi.