RAMAZAN BAYRAMI OSMANELİ’NDE EN GÜZEL ŞEKİLDE KUTLANDI

19399095_1883089251907609_5648001353485907424_n

Ramazan Bayramı münasebeti ile Osmaneli Belediye Başkanlığı ve Osmaneli Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa organizasyonuyla Necla Hanım Konağında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Rıza GAZEL, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yalçın AVCI, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan ÖZKAN, MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan UĞUR, kurum amirleri, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanları, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Osmanelili vatandaş katıldı.

Necla Hanım Konağında yapılan bayramlaşma sonrası Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, ilçe protokolü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan bayramlaşmalara katıldılar.

Daha sonra Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Rıza GAZEL, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yalçın AVCI, ve İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlaştılar.

Ramazan Bayramının birinci günü ikindi namazını ise Bilecik AK Parti Milletvekili Sn. Halil ELDEMİR, Osmanelili vatandaşlarımızla birlikte kıldı. Namaz çıkışında ise Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK ile birlikte halkımızın mübarek Ramazan Bayramını tebrik etti. Halkımız ve esnaflarımızla samimi diyalog içerisinde geçen bayramlaşma programından sonra Ak Parti Milletvekili Sn. Halil ELDEMİR ilçemizden ayrıldı.