RAMAZAN BAYRAMINDA FATİH CAMİSİNDE BAYRAMLAŞTIK. ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİK.

Ramazan Bayramında bayramlaşmayı Fatih Camiinde yaptık.Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Tüm siyasi parti başkan ve yöneticileri,İl Genel Meclisi Üyeleri,Belediye Meclis Üyeleri,Kamu ve Özel Sektörün Yöneticileri,Sivil Toplum Örgütleri başkan ve yöneticileri ve de Osmaneli Halkının katıldığı bayramlaşma ile eski adetlerimizde bir kez daha gerçekleşti.

Fatih Camiinde Bayram Namazına ve bayramlaşmaya gelen ve yoğun ilgi gösteren Osmaneli halkı Cami alanı dışına taştı.Camideki bayramlaşma sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakamımız Naif Yavuz,Belediye Başkanımız Münür Şahin,Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Canyılmaz,İlçe Emniyet Müdürü,İlçe Jandarma Komutanı şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlaştılar.

“1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti olan Osmaneli” halkı ve Millet,Bayrak,Vatan,Devlet uğruna şehit olan kahramanlarımızın aileleriyle bayramlaşma duygusal anlarda yaşattı.944 yıldır Kuranın ve Ezanın dinmediği,Bayrağın inmediği Osmaneli ilçesinin kahraman şehitlerini bir kez daha minnetle,rahmetle anıyoruz.Onları yetiştiren annelerden ve ailelerinden Allah razı olsun.Böyle bir kentin bir ferdi olmanın gururu tüm Osmaneli halkına yeter.