REFERANDUMA SAYILI SAATLER KALA BİLECİK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR BUGÜN OSMANELİ’NDEYDİ | Osmaneli Belediyesi

17903624_1846079615608573_7112521586788220430_n

Referanduma sayılı saatler kala Bilecik AK Parti Milletvekili Sn. Halil ELDEMİR Osmaneli’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Bilecik Milletvekili Sn. Halil ELDEMİR, 14 Nisan 2017 Cuma günü Osmaneli’ne gelerek esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Ak Parti Osmaneli Gençlik Kolları Başkanı Yasin AKÇAY ve partililer ile birlikte vatandaşlarla birebir görüşen Milletvekilimiz Halil ELDEMİR, esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Esnaflarla bir araya gelen Bilecik Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, büyük referanduma saatler kala ülkemizin bekası ve geleceği için “Evet” demenin ne derece ehemmiyet arz ettiğini ifade etti.

Ayrıca Bilecik AK Parti Milletvekili Sn. Halil ELDEMİR, Osmaneli’ne yaptığı ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Osmanelili hemşerilerimizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Şu anda artık saatler işliyor tarihi referanduma pek fazla bir zaman kalmadı. 16 Nisan sabahından itibaren sandığa gideceğiz ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini oylayacağız. Pazar günü Evet veya Hayır diyeceğiz. Sonuçta biz bunu TBMM’de Türkiye’nin daha iyiye gitmesi için, daha hızlı büyümesi için, Türkiye’nin daha istikrarlı hükümetlerle yönetilmesi için, bugünün sorunu olmayan, geçmişte yaşadığımız siyasi sorunlar ve Hükümet sorunları ile ilgili olarak bir sistem değişikliğini düzeltme yapıyoruz. Bunu şunun için yapıyoruz; Temsildeki Adalet sağlansın, istikrarlı Hükümetler olsun diye yapıyoruz. Ben eminim ki Osmanelili hemşerilerim bu konuda bizleri yalnız bırakmayacaklardır. Çünkü Osmaneli, biz ne zaman kapılarını çalsak, sandık konduğunda kendilerine başvursak, doğru projelerle gittiğimizde bizleri hiç yalnız bırakmadılar, her zaman en yüksek desteği verdiler. İnanıyorum ki, Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine hızlı ulaşmasında, 2023, 2053, 2071 hedefleri için daha güçlü bir Türkiye için önemli bir dönüm noktası. Ben Osmanelili hemşerilerimin gereğini yapacağına inanıyorum. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum ki mutlaka sandığa gidelim, mutlaka ama mutlaka oyumuzu kullanalım. Çünkü Demokrasi demek sandık demek, sandıkta da güçlü bir katılım oranının olması çok mühim. Sandıktan çıkacak sonucun ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.