SAĞLIK BAKAN YARDIMCIMIZ HALİL ELDEMİR’İ ZİYARET ETTİK

Önceki dönem Milletvekilimiz ve şu an sağlık bakan yardımcımız Halil Eldemir’i ziyaret ettik.Bir kez daha kendisine Osmaneli’de Milletvekilliği ve Sağlık Bakan Yardımcılığı döneminde Osmaneli ‘ye sağladığı yatırımlar,destekler için teşekkür ettik.

Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ve bakanlarımızın katkılarıyla Osmaneli Cumhuriyet dönemlerinin tümünün üzerinde kamu yatırımını Dr Fahrettin Poyraz ve Halil Eldemir döneminde gördü.Osmaneli İlçe Stadı,Emniyet Binası,Jandarma Karakol Binası,Balaban İlkokulu,Anadolu Mesleki Teknik Lisesi,Şehit Osman Er İmam Hatip Orta Okulu,Halk Eğitim Binası,Kız Öğrenci Yurdu,Anadolu Lisesinin Güçlendirilmesi,Toplum Sağlığı Merkezi,Şehir İçi 4,5 Km bölünmüş yol,Soğucakpınar Göleti,Osmaneli-Bursa YHT Hattı,Paşa’lar Barajı,vb bir çok yatırımın ilçemize gelmesinin mimarı Dr Fahrettin Poyraz,Halil Eldemir,Prof Dr Nabi Avcı ve Tabiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan.İnşallah bu dönemde de Milletvekilimiz Selim Yağcı ile Osmaneli yeni yatırımlar alacak”dedi.

Değerli Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ve danışmanı Selçuk kardeşime ilgileri ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz.