SAĞLIK BAKAN YARDIMCIMIZLA;İL BAŞKANIMIZ,BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ,MERKEZ VE İLÇE BAŞKANLARIMIZ İLE BİRLİKTE TELEKONFERANS YAPTIK.

İl Başkanımız Fikret Karabıyık organizasyonda düzenlenen,Ağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ile telekonferans yoluyla görüşmeye Belediye Başkanları,İlçe Başkanları katıldı.Belediyelerimizin Koronavirüsle mücadeleleri,Sağlık Bakanlığımızın Dünya’nın takdir ettiği büyük başarı,Bakanlıklarımızdan taleplerimizi değerlendirdik.Milletvekilliği döneminde Osmaneli ilçemizde ve diğer ilçelerde büyük katkıları olan Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir yine başta sağlık olmak üzere her konuda desteklerini sürdürüyor.Sağlık Bakanımız Dr Fahrettin Koca ve Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e teşekkür ediyoruz.Bu geceki telekonferans ile toplantıyı gerçekleştiren İl Başkanımız Fikret Karabıyık’a teşekkür ediyoruz.