SAĞLIK BAKANLIĞIMIZ 32.000 YENİ ELAMAN ALACAK. MÜRACAATLAR İŞKUR ÜZERİNDEN 26-30 MART TARİHLERİ ARASINDA.DETAY BİLGİ İÇİN OSMANELİ BELEDİYESİNE BAŞVURABİLİRSİNİZ.

SAĞLIK BAKANLIĞIMIZ 32.000 YENİ ELAMAN ALACAK. MÜRACAATLAR İŞKUR ÜZERİNDEN 26-30 MART TARİHLERİ ARASINDA.DETAY BİLGİ İÇİN OSMANELİ BELEDİYESİNE BAŞVURABİLİRSİNİZ.

Sağlık Bakanlığımız tarafından Türkiye genelinde 18.000 sözleşmeli personel(KPSS ile) 14.000 sürekli işçi alımı (Noter kurası ile) toplam 32.000 personel alımı yapılacaktır.

Bu alım sırasında 300 sağlık personeli ve sürekli işçi alımı da İlimiz için yapılacaktır. Bu büyük istihdam imkanını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca Beye ve hemşehrimiz Sayın Halil Eldemir beye teşekkür ediyoruz.

Şimdiden bu kadroların ülkemize şehrimize ve sağlık camiasına ve işe girecek Kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde,Allah bolluk ve bereketi ilimizden,ülkemizden eksik etmeyecek inşallah.