SAKARYA SÜPER AMATÖR LİGİNDE MÜCADELE EDEN SÖĞÜTLÜ SPOR’UN KAMPI BUGÜN SONA ERDİ.

Osmaneli Belediyesi Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde 4 günlük kamp yapan Sakarya Süper Amatör Ligi Takımlarından Söğütlü Spor bugün öğleden sonra ilçemizden ayrıldı.Cuma Namazını kulüp başkanları Serkan Kocasakal ve Söğütlü Belediyesi Başkan Vekili ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Orkun Özdemir ile birlikte Rüstem Paşa Camiinde kılan konuk takım ilçemizi gezdi.

Başkanımız Münür Şahin’in de katıldığı yemek sonrası ilçemizden ayrılan Söğütlü Spor Kulübümüz 2020-2021 sezonu için ilçemizde 15 günlük kamp yapma kararını da tesislerimizde rezervasyon yaptı.Başkanımız Münür Şahin Söğütlü spor başkanına,Belediye Başkan yardımcısına ve kulübün teknik heyetine teşekkür ederek her zaman kendilerini ilçemizde ağırlamaktan mutlu olacaklarını söyledi.Artık Osmaneli’nin spor kulüplerimiz tarafından kamp merkezi olarak benimsendiğini ve kısa sürede Osmaneli’nin spor turizminde de aranılan,tercih edilen yer olacağını ifade etti.