ŞAMPİYON 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR BAL LİGİNE YÜKSELME MAÇINDA SON DAKİKA GOLÜ İLE BOZÜYÜK VİTRA SPORA 1-0 MAĞLUP OLDU.

2018-2019 Sezonunda Bilecik İl Şampiyonu olan takımımız bugün Bilecik ilini BAL Liginde temsil eden Bozüyük Vitra Spor ile karşılaştı. Son derece centilmence gecen maçta takımımız güzel bir mücadele verdi. Bir Alt Yapı Kulübü olan 1308 Osmaneli Belediye Spor sahada aslanlar gibi mücadele etti. Profesyonel bir takım olan Bozüyük Vitra Spor tecrübesiyle son dakikada bir gol atarak BAL Liginde önümüzdeki yıl yine ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

BAŞKANIMIZ Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Bugün oynanan maçta centilmence mücadele eden ve güzel bir maç ortaya koyan her iki takımı da kutluyorum.İlimizi yine BAL Liginde temsil etmeye hak kazanan Bozüyük Spora başarılar diliyorum.Takımıza mücadeleleri ve Başarıları için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bir alt yapı kulübü olarak Türkiye’de örnek alınacak kulübüz.Örf ve Adetlerimize bağlı, milli değerlerimize sahip çıkan, inançlı, bayrağına, vatanına, milletine, devletine bağlı sporcular yetiştirmek ve bu gençler içinden üst liglere, milli takımlara sporcular vermek hedefiyle yola çıkan kulübümüz.

Faaliyet gösterdiğimiz 17 branşta gençlerimize ve çocuklarımıza spor yapma olanaklarını sunuyoruz. Yapmış olduğumuz spor tesisleriyle Bilecik ilinde en çok sportif tesise sahip belediye olduk. Tesis yatırımlarımıza yine devam ediyoruz. Osmaneli Bilecik ilinin Antalya’sı. Osmaneli ilçemizi spor kulüpleri anlamında kamp merkezi haline getireceğiz.

2018-2019 Futbol Sezonunda Bilecik İlinde Şampiyon olan takımımızın bugün oynadığı BAL Ligine yükselme maçını çok güzel bir futbola rağmen 1-0 kaybetmesi bizleri üzdü. Ama unutmayalımki Büyük Başarılar sabırla, Planlı bir şekilde mücadeleye devam etmekle kazanılır. O Yüzden bu sonuca üzülmüyor, çocuklarımızın mücadelesini alkışlıyoruz. Osmaneli her konuda örnek bir ilçedir ve her hedefine de birlik ve beraberlik içinde ulaşacağız”dedi.