ŞAMPIYON 1308 OSMANELI BELEDIYE SPOR

27750053_1985278625022004_3276860190256501257_n

Osmaneli Belediyesi sportif faaliyetlerini yürüttüğü 1308 Osmaneli Belediye Spor ile deneyimli hocalar eşliğinde oluşturduğu altyapı ile 17 branşta başarıdan başarıya koşuyor.

Futbolda Sedat Memiş Hocamızın koordinatörlüğünde Eşref hocamız, Bayram Hocamız, Onur Hocamız, Mete Hocamız, Sercan hocamız ile tüm yaş gruplarında çocuklarımıza, gençlerimize futbol branşında eğitim veriyoruz. Değerli hocalarımızı ve sporcularımızı başarılarından dolayı bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin:”1308 Osmaneli Belediye Spor U14 Futbol takımımız finalde Bozüyük Belediyesi İdmanyurduna finalde yenilerek ikinci olmuştu. Bugün U15 futbol takımımızın finalde rakibi yine Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu’ydu. Bu kez takımımız penaltılarla Şampiyonluğu kazanan taraf oldu. Bizim gibi sporda altyapıya büyük önem veren Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcıyı kutluyorum. Osmaneli Belediyesi ve Bozüyük Belediyesi spor kulüpleri kuvvetli alt yapıları ile spora renk katarken, centilmenlik ve kardeşlik konusunda da örnek oluyor.”

Yine bugün başlayan U19 futbol liginde Pazaryeri Spor U15 takımını ( 10 – 1 ) lık sonuçla yenen 1308 Osmaneli Belediye Spor U15 futbol takımımızı kutluyoruz. Her alanda koyduğu Osmaneli hedefleriyle birlik ve beraberlik içinde Osmaneli’nin cehresini değiştiren başkanımız Münür Şahin spor konusunda da 1308 Osmaneli Belediye Sporu örnek bir kulüp haline getirdi. Başkanımız Münür Şahin, Başkan Yard.ve kulüp başkanımız Hayati Kaba, Kulüp Müdürümüz Fikret Atapay, Sportif Koordinatörümüz Ahmet Kaya başta olmak üzere tüm yöneticilerimize, hocalarımıza, sporcularımıza, ailelerine ve büyük taraftarımıza teşekkür ediyoruz.