DUYURULAR

ŞAMPİYON GALİBİYETLE BAŞLADI 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 2 – BİLECİK GENÇLERBİRLİĞİ : 1

ŞAMPİYON GALİBİYETLE BAŞLADI
1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 2 – BİLECİK GENÇLERBİRLİĞİ : 1

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin maç başlamadan her iki takım sporcularına ve teknik heyetine başarılar dilediler.Maçı birlikte izleyen Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız maç sonunda takımımız sporcularını tebrik ettiler.

2018-2019 Sezonun şampiyonu 1308 Osmaneli Belediye Spor,2019-2020 sezonuna galibiyetle başladı.Yeni bir oluşumla yaş ortalamasını 19 sınırına getiren takımımızın öncelikli hedefi yaş ortalamasını çok daha aşağıya çekmek.Özellikle 13-17 yaş grubunda çok yetenekli futbolcu grubuna sahip olan 1308 Osmaneli Belediye Spor 17-19 yaş grubu genç takımlar maçlarına da neredeyse A takımı ile çıkacak.Çok maç yapmanın sporcularımızın gelişiminde çok daha verimli olacağına inanıyoruz.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada tüm takımlara başarılı ve centilmence bir sezon olması dileğiyle,futbol kalitesinin artacağı bir sezon temenni ediyorum dedi.İlimizde özellikle Bilecik ve Bozüyük’te stad sorunlarının mutlaka çözülmesi gerekir diyen başkan, özellikle ilimizde stad olmamasının Cumhurbaşkanımıza iletilmesi durumunda hemen çözümleneceğine inandığını ifade etti.İnşallah Bilecik ve Bozüyük stad sorununu Milletvekilimiz Selim Yağcı Cumhurbaşkanımıza iletir ve çözer dedi.

Bozüyük ve Bilecik mutlaka üst liglerde 3 ve 2.liglerde yer almalı,BAL Ligide ilçelerimizin hedefi olmalı.Stad planlamalarımızı buna göre yapmazsak Bilecik deplasmanına gelecek diğer illerin takımlarına ve seyircilerine mahcup oluruz.Bilecik Stadı Bilecik İli için öncelikli yatırımdır dedi.