SATRANCTA 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR SPORCUSU İPEK DURU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

WhatsApp Image 2018-03-19 at 13.14.00

Geçtiğimiz ay düzenlenen Kadınlar Türkiye şampiyonasında ,1308 Osmaneli Belediye Spor oyuncusu 2004 doğumlu İpek Duru Kategorisinde birinci oldu. Sporcumuz bu sonuçla, bir yıldır faaliyette olan satranç takımımızın yükselişini sürdürdü. Sporcumuz bu başarısı ile Osmaneli ve Bilecik iline gurur yaşatmış oldu.

1308 Osmaneli Belediye Spor faaliyet gösterdiği 17 branşta sporcularımızın başarılarıyla ilçemizin sesini duyuruyor ve tanıtımını yapıyor. Sporda her zaman ifade ettiğimiz hedeflerimize varmak için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz.

Her yıl 8 Martı kapsayarak düzenlenen ve ülkenin en iyi kadın sporcularının yarıştığı satranç turnuvası geçen sene olduğu gibi yine Antalya’da düzenlendi. Çalışmalarını Baş Antrenör Cumhur Babaoğlu ile 1308 Kulübü çatısı altında sürdüren Genç yetenek İpek Duru ayrıca bu başarısıyla 80 Reyting puanı arttırarak kendi kariyeri açısından yeni bir sayfa açmış oldu.

Gelecekte hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyleyen İpek Duru, başta ailesine teşekkür etti. Bölgenin en güçlü satranç takımını kuran Osmaneli Belediye Başkanı YMM MÜNÜR ŞAHİN’e, Gençlik Spor il Müdürlüğüne, Satranç Antrenörü Cumhur BABAOĞLU’na, çok teşekkür etti.

İpek Duru ayrıca katıldığı canlı yayında Bilecik Satrancına vurgu yaparak ilimizi güzel bir şekilde temsil etmiştir. Gelecek Vaat eden sporcumuza başarılar dileriz. Özellikle de 1308 Osmaneli Belediye Sporun Satranç branşında büyük emeği olan satranç antrenörümüz ve sporcumuz Cumhur Baba’ya ,Halil hocamıza, Kulüp Müdürümüz Fikret Atabay ve kulüp başkanımız Hayati Kaba’ya çok teşekkür ediyoruz.