ŞEHITLER PARKIMIZDA BİR YIL ÖNCE DİKTİĞİMİZ CEVİZLER MEYVA VERDİ.BAKARSAN OLUYOR. ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜRLER.

Geçtiğimiz yıl İlçe Tarım Müdürümüz Serkan Diker’in Belediyemize verdiği cevizler ilk yıllarında Meyva verdi.Geçtiğimiz yıl Parklarımıza ve İçmeler tesislerimize 500 adet ceviz dikmiştik.Osmaneli Belediyesi parklarımızda mevcut ağaçlarımızın yanında Meyva ağaçları dikimine ağırlık verdi.Özellikle kaybolmakta olan dut ağaçlarını tekrar canlandırıyoruz.Özellikle kırmızı ve beyaz üzüm veren dutlar parklarımızda yerini alıyor.Hurma,incir,erik,ceviz,badem,asma üzümü, muşmula, yeni dünya erik vb meyvaları parklarımıza dikiyoruz.Halkımızın rahatça yiyebileceği meyvalarımız parklarımızda yerini alıyor.