SELAHATTİN ÇETİNTAŞ OSMANELİ DEVLET HASTAHANESİNE YENİ ATANAN BAŞHEKİM DR GÜLİZ BİLGİÇ ÖZYAŞAR BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

27540068_1980021005547766_3809395133400910247_n

Bilecik İl Sağlık Müdürü Burak Öztop, Osmaneli Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Sinan Mut hastanemize yeni atanan Başhekimimiz Güliz Bilgiç Özyaşar la birlikte Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret ettiler.

Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Ferhat Damkacı’nın Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcılığına atanmasının ardından boşalan Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimliğine, Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar atanmıştı.

Başkanımız öncelikle Dr Ferhat Damkacı’ya Osmaneli’ye vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ederken,atandığı yeni bir üst görev içinde başarılar diledi. Kardeşimiz Dr. Ferhat Damkacı’nın Osmaneli’ye Bilecik’ten de büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.

Daha önce de İznik Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar, atandığı Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine başladı.

Belediye Başkanımız Münür Şahin Güliz Bilgiç Özyaşar’a yeni görevinde başarılar diledi. Osmaneli de sağlık alanında yatırımlara çok önem verdiklerini belirten başkanımız, Yatırım için herşeyin hazır olduğu Toplum Sağlığı Merkezimizin temelinde inşallah bu yıl hep birlikte atarız dedi.