SPOR SALONUMUZ GENÇLIK VE SPOR BAKANLIĞIMIZCA RESTORE EDİLİYOR.

Gençlik ve Spor Bakanımız Dr.Mehmet Kasapoğlu’ nun Bilecik ziyareti sırasında Osmaneli İlçemiz için sözü alınan Bakanlığımızın yatırımları mevcut Spor Salonumuzun onarım ve Restorasyon ile başladı.İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Şener Öner ile birlikte Kapalı Spor Salonumuzda başlayan çalışmaları inceledik.Salonumuz çatısında, ısıtma sisteminde,soyunma odaları vb. alanlarda yapılacak onarım ve restorasyonlarla salonumuz müsabakalara hazır hale gelecek.Bilecik Gençlik Spor İl Müdürü Yasin Özdemir tarafından ilçemiz tesis yatırımlarına büyük önem veriliyor.Osmaneli Belediyesince Restorasyonu tamamlandıktan sonra tahsis edilen iki konakta Gençlik Merkezi olarak hazırlanıyor.Çok yakında Gençlik Spor Bakanlığı Osmaneli Gençlik Merkezi gençlerimizin hizmetine girecek.Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın destekleriyle Gençlik ve Spor Bakanımız Dr Mehmet Kasapoğlu ilçemiz için Osmaneli Belediyesi olarak verdiğimiz yatırım listesinde yer alan Halı Saha,Tenis Kortları,Bayanlar için Yüzme Havuzu,UEFA Standartlarında Futbol Sahası vb.yatırımlarımız da yakında başlayacak.Yatırımlarımıza destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr Mehmet Kasapoğlu, Milletvekilimiz Selim Yağcı,İlçe Başkanımız Şaban Güdem,İl Müdürümüz Yasin Özdemir, İlçe Müdürümüz Şener Öner’e çok teşekkür ediyoruz”dedi.