T.C.ENERJİ TABİ KAYNAKLAR BAKANIMIZ FATİH DÖNMEZ’İ ZİYARET ETTİK.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın uyguladığı bağımsız dış politikalarla kendi doğal kaynaklarımızı bulup ve ekonomiye kazandırarak enerjide dışa bağımlılığı ortadan kaldırmaya yönelik politikaları bakanlığında en üst seviyeye çıkaran değerli Bakanımız Fatih Dönmez’i ziyaret ettik.Karadeniz’de doğalgaz rezervlerinin bulunması sonrası,Doğu Akdeniz de yeni müjdeler beklediğimiz günlerde emperyalizme meydan okuyarak sondaj gemilerimiz ve onları koruyan TSK donanması ile arayışlarımızı sürdürüyoruz.Çalışmaları ile gurur duyduğumuz bakanımız ile bugün yoğun gündemine rağmen Osmaneli yatırımlarını değerlendirdik.Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez sadece kendi bakanlığında değil tüm konularımızda ilimize ve ilçemize destek oluyor.Bugün değerli bakanınıza Osmaneli,ilçelerimiz,Bilecik için yaptığı destekler için teşekkür ederken,ilçemizde Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanınız Fikret Karabıyık ve ilçe başkanımız Şaban Güdem ile birlikte yürüttüğümüz yeni yatırımlarımızı anlattık ve desteklerini arz ettik.Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimiz,Toptancı Halimiz,Yeni ve mevcut parklarımız,Sakarya Nehri aydınlatmalarımız,BŞEÜ ile enerji üretim projelerimiz de bakanlığımızın destekleri ile Osmaneli de değişime devam edeceğiz.