T.C. ENERJİ TABI KAYNAKLAR BAKANIMIZ, HEMŞEHRİMİZ ,KARDEŞİMİZ FATİH DÖNMEZ OSMANELİ DE

39-IMG_0544

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk döneminde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı olan,aynı bakanlığın önceki dönem Müsteşarlık görevini yürüten Fatih Dönmez ilçemizi ziyaret etti.

Bilecik,Söğüt,Gölpazarı ve doğduğu köyü ziyaret ettikten sonra,Osmaneli ilçemizde halkla buluşan bakanımız,hemşehrimiz,kardeşimiz Fatih Dönmez’e halkımız büyük ilgi gösterdi.

Bilecik Valimiz Tahir Büyükakın,Milletvekilimiz Selim Yağcı,Il Başkanımız Fikret Karabıyık,Bilecik Belediye Başkanımız Nihat Can,Il Jandarma Komutanımız,bakanlık Yöneticileri ve kalabalık bir yönetici,siyasetçi,sivil toplum örgütleri başkan ve Yöneticileri ile birlikte ilçemizi ziyaret eden Bakanı’mızı Belediye Başkanımız Münür Şahin,İlçe Başkanımız Mefaret Göbekçi,Belediye meclis üyelerimiz karşıladı.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı konuşmada;Ilimizden hükümetimiz de bir Bakanı’mızın yer alması ve hemşehrimiz,kardeşimiz,müsteşarlığı döneminde Osmaneli için büyük hizmetleri geçmiş Fatih Dönmez kardeşimizin bakan olması bizi çok mutlu etti.Cumhurbaşkanımız,liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hızla yükselen değer olan,Türkiye,Lider ülke yolunda ilerlerken,Bakanı’mızda bu kadronun içinde yer alacak olması bizleri çok mutlu etti.

Başkan Münür Şahin Bakanı’mız Fatih Dönmez’in Osmaneli de müsteşarlığı Döneminde büyük hizmetleri olduğunu;İçmeler Tesisimizin elektrik probleminin çözülmesi ve tarihinde ilk kez Elektriğe kavuşması,doğalgazın bitirilmesi,Lefke Taşının belediyemize ruhsatının çıkarılması Bakanı’mız müsteşarlığı Döneminde gerçekleşti.İnşallah bakanlığı döneminde de elektrik hatlarının kalan %30luk Bölümü’nü de yer altına alınması,şehir içi 4,5 km bölünmüş yolun aydınlatması,yeni otogar,hal,akaryakıt istasyonu yatırımımızın trafo ve elektrik hatları,sanayi parsellerimize elektrik ve doğalgaz yatırımı,kapalı spor salonumuzun doğalgaz hattıda bu dönemde tamamlanacak dedi.

Bakanı’mız Fatih Dönmez yaptığı konuşmada kendine gösterilen ilgiden ve Osmaneli de olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.Osmaneli Belediye Başkanı’na,ilçe başkanına ve ilçemiz halkına teşekkür eden bakanımız,Osmaneli çok güzel bir yer.Cok hızla turizmde Öne çıkarken,sanayide,Tarımda,Eğitimde de çok güzel yatırımlar alıyor.Osmaneli’ye özel Önem veriyoruz.Başkanımızla bizimle ilgili her konuyu çözdük ve çözüyoruz.Başkanımızın yeni taleplerini de en kısa zamanda çözeceğiz inşallah.Osmaneli deki herkesin dualarına ihtiyacımız var,dualarınızı her daim bekliyoruz diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bakanı’mız Osmaneli’de akrabalarıyla ve halasıyla bir araya geldi,Akrabalarıyla buluşmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyleyen bakanımız,saat 23,30da ilçemizden ayrıldı.