TAEKWONDO SPORCUMUZ YENİ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

IMG_9011

Aldığı uluslar arası başarılarla ilçemizin adını ülkemizde ve dünyada hakkıyla duyuran 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo branşı yeni bir şampiyonaya hazırlanıyor.

Taekwondo Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve 16-22 Ocak 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonasına 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü taekwondo sporcusu Edanur KOÇ katılıyor. Sporcumuz Edanur KOÇ, 2014 yılında Yıldızlar Dünya Şampiyonasında Dünya sekizinciliğini, yine 2014 yılında Türkiye Şampiyonluğunu, 2015 yılında Yıldızlar Avrupa üçüncülüğünü, 2016 yılında ise Kulüpler Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikinciliğini elde etmişti.

Sporcumuz, 2017 yılının ilk ayında ise ilk şampiyonasına çıkıyor. Müsabakaya gitmeden önce başarılı antrenörü Mensur DÜŞ ile birlikte Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’i ve 1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati KABA’yı makamında ziyaret eden sporcumuz Edanur KOÇ, ilçemizi ve ilimizi şampiyonada yine en güzel şekilde temsil edeceğini dile getirdi. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ise sporcumuza ve antrenörüne başarılar dileyerek “Sizin bundan önceki turnuvalardan nasıl şampiyonluklar kazanarak döndüğünüzü bildiğimiz için, bu şampiyonadan da yine birincilik madalyaları ile döneceğinize eminiz. Biz, sizlere her zaman güvendik ve inandık. Sizler sadece Osmaneli’ni değil, Bilecik ilini de temsil ediyorsunuz. Bizler sizin başarılarınız ile gurur duyuyoruz. Sizlerin bu başarıları, Osmaneli’nde sporun her branşına örnek teşkil ediyor ve sizlerin sayesinde spor yapan çocuklarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Ben başta hocanız olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” dedi.