TAKIMLARIMIZ ÇARŞAMBA GÜNKÜ MAÇLARINI KAYBETTİ.

Bugün oynanan play of maçlarında 1308 Osmaneli Belediye Spor:1 Bilecik Spor:3,Osmaneli Gençlerbirliği Spor:0 Söğüt Spor:3Takımlarımıza sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.Başkanımız Münür Şahin “Pazaryerinde Bizleri konuk eden Kaymakamımız Ferhat Altay ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e teşekkür ediyoruz.İki takımda futbolun gerektirdiği mücadeleyi gösterdi.Sonuç ne olursa olsun, Örnek bir alt yapı kulübü olan takımımızın oynadığı futboldan memnunuz.Bilecik Sporun bu ligde olması ilimiz için sporun iyi yönetilmediğinin kanıtıdır.Bilecik Spor olması gereken 3. Lig ve üzerinde olmalıdır.İnşallah bu gerçekleşir. Osmaneli olarak play of maçlarında iki takımımızla yer alıyoruz.Altyapıdan gelen oyuncularla mücadelemizi sürdüreceğiz.Bilecik Spora sonraki maçlarında da başarılar dileriz.Osmaneli ve Bilecik taraftarlarınıda kutluyoruz.Centilmence ve çoşku ile takımlarını desteklediler.Taraftar olmadan spor olmaz.Bilecik Valimiz Dr Kemal Kızılkaya için ayrı bir sayfa açmamız gerekiyor.Bilecik sporseverlerine güvenerek maçların seyirci ile oynanmasını sağladı.Güvenlik güçlerimizin seyircilerimizle ve kulüplerimizle çok güzel uyum sağlamasını temin etti.Valimizi kutluyoruz,Allah ilimize yapacağı büyük Hizmetler için Yardımcısı olsun dedi”dedi.