TARİH VE KÜLTÜR KENTİ OSMANELİ’NİN MİNİK ZİYARETÇİLERİ

IMG-20170523-WA0027

Havaların ısınmasıyla beraber doğasıyla, kültürüyle, mimarisiyle, tarihi dokusuyla ayrı ve özel bir yere sahip olan Osmaneli, ziyaretçi akınına uğruyor.

Her hafta çevre il ve ilçelerden ziyaretçilerini ağırlayan Osmaneli, bu defa minik ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Bilecik Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği “Lider Çocuk Tarım Kampı” etkinlikleri kapsamında Pelitözü İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Yasemin TÜFEKÇİ, Tarım İl Müdür Yardımcısı Erkan GEDİKLİ ve Ziraat Mühendisi Ceyda İBRİK ilçemize ziyarette bulundu.

Minik misafirlerimize Osmaneli Belediyesi’nin görevli rehberleri şehir turunda eşlik etti. Rüstem Paşa Camii, Geleneksel Osmaneli Evleri, Butik Otel ve Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesini gezen ziyaretçilerimiz meraklı gözlerle Osmaneli’nin tarihi değerlerine tanıklık etti.

Yapılan şehir turunun ardından Pelitözü İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri misafirperverliklerinden dolayı Belediyemize ve Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’e teşekkür etti.