TARİHİ KENTLER BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN,ÜÇ OSMANELİ KONAĞI İÇİN PROJE DESTEĞİ SAĞLADIK.

Tarihi Kentler Belediyeler Birliği Olağan Genel kuruluna katıldık.Tarihi eserlere ve varlıklara sahip olan 55 belediyenin üye olduğu Tarihi Kentler Birliği belediyelerimize tarihi varlıkların korunması,projeler,eğitim,destekler ve hibeler konularında yardımcı oluyor ve uygulama birliği sağlıyor.Osmaneli Belediyesi olarak 2014-2019 döneminde özellikle Tarihi Kentler Birliğinin proje yardımlarını en çok kullanan Belediye olduk.

Bugünkü toplantıda Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Tarihi Kentler Birliği Yöneticileri ile, Proje yardımlarından yararlanmak için Restorasyonu planlanan tarihi konakların görüştü.Tarihi Kentler Birliği en az üç konağın Restorasyon projesine 50.000-TL destek verecek.