TARİHİ OSMANELİ PANAYIRINDA HER GECE BİR ETKİLİK.

Tarihi Lefke Çarşısı’nda yüz yıllardır kurulan “Tarihi Osmaneli(Lefke) Panayırı”bu yıl sosyal etkinliklerle birlikte gerçekleşecek.Geçmişi 2000 yıl öncelerine dayanan ve Ticaretin yoğun yapıldığı panayırımızın başlaması halkımız tarafından da büyük bir özlemle bekleniyor.

Bölgemizin en büyük ticari Organizasyonu olan “Tarihi Osmaneli(Lefke) Panayırı”Bursa Büyükşehir Belediyemizin ve TRT sanatçılarının ,Belediyemiz THM korosunun,yerel Sanatçı ve halk oyunları ekiplerimizin gösterileriyle ziyaretçilerimizin karşısına çıkacak.Sanatçılarımızın ve grupların ücretsiz vereceği konserler için şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz.

Özellikle çocuklarımız İçin panayırımız süresince her gece saat:19 dan başlayarak etkinlikler yapılacak.Osmaneli Belediyesi “Tarihi Osmaneli(Lefke)Panayırı”organizasyonundan 500.000 Tl gelir bekliyor.