TARIM KREDİ KOOPARATİFLERİ GENEL MÜDÜRÜ DR FAHRETTİN POYRAZ BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ GENEL MÜDÜRÜ DR FAHRETTİN POYRAZ BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.
Üç dönem Ak Parti Bilecik Milletvekiliği yapmış ,milletvekilliği döneminde Osmaneli’ye büyük katkılar sağlamış olan ve şu anda Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Genel Müdürlüğü döneminde de Osmaneli’ye desteklerini ve yardımlarını sürdüren Dr Fahrettin Poyraz özellikle tarım konusunda Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi’nin etkin olması için sağlayacakları katkıları da paylaştı.

Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürümüz kasım ayında teslim etmeye başladığımız 15.000 kg salca,Osmaneli Belediyesi Toptancı Halinden 10 yıllığına kiraladıkları yer üzerinden yapacakları tarımsal ürün alımları,İlçemizde açılacak mağazada gelinen son durum hakkında da bilgi aldı.Küçüklüğü ve ilk okul eğitimi Osmaneli’de gecen Dr Fahrettin Poyraz Bilecik ve Osmaneli başta olmak üzere ilçelerimiz için desteğe devam ediyor.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin önümüzdeki hafta Ankara’ya giderek Osmaneli’ye daha fazla hizmet ve yatırım sağlanması için Genel Müdürümüz Dr Fahrettin Poyraz’la bir araya gelecek.Tarım Kredi Kooperatifi Osmaneli tarımında rol belirleyici olacak ve Cumhurbaşkanımızın belirlediği tarımsal hedeflere ulaşmada Osmaneli örnek bir ilçe olacak.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Bugünkü ziyaretleri ve İlçemize büyük destekleri,yatırımları için Genel Müdürümüz Dr Fahrettin Poyraz’a teşekkür ediyoruz.Osmaneli kısa bir süre içinde iktidarın olanaklarından bu dönemde de çok daha fazla yararlanarak hızla büyüyen,yükselen değer olacak.Osmaneli birlik ve beraberlik içinde Cumhurbaşkanımız,Bakanlarımız,Milletvekillerimizle çok daha değerli projelere imza atacak.

Hemşerilerimiz ve bizlere desteklerini esirgemeyen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez,Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir,Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz,Eski Turizm ve Milli Eğitim Bakanımız Prof Dr Nabi Avcı,Cumhurbaşkanımızın Danışmanı Doc Dr Yalcın Akdoğan ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın destekleri ile Osmaneli yükselen ve büyüyen eğerli bir kent olacak” dedi.