TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ GENEL MÜDÜRÜ DOÇ. DR. FAHRETTİN POYRAZ’I ZİYARET ETTİK

41462159_2119526181597247_7900609546630987776_n

Üç dönem Milletvekilimiz,şu an Tarım kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Doç. Dr. Fahrettin Erdoğan’ı ziyaret ettik.Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin,İl genel meclis üyemiz Hakan Özkan,İlçe Başkanımız Mefaret Göbekçi,Belediye Başkan Yardımcımız Hayati Kaba Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Doç. Dr .Fahrettin Poyraz’la tarım konularında Osmaneli yatırımlarını görüştüler.

Milletvekilliği döneminde Bilecik ve Osmaneli için büyük katkılar sağlayan üç dönem Milletvekilimiz Doç. Dr. Fahrettin Erdoğan,Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevinde ilimiz ve ilçemiz tarımına katkı sağlamaya devam ediyor.Osmaneli Belediyesi’nce yapılmakta olan hal tesisimizi 12 ay boyunca faal tutacak yatırımları ilçemizde gerçekleştirmek için Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüzle görüştük.

Genel Müdürümüzün Doç. Dr. Fahrettin Poyraz yaptığı açıklamada;”Özellikle Tarım Kredi Kooperatifleri olarak anlaştığımız Migros ve Carfursa dahil büyük marketlere tarımsal ürünlerin ulaştırılmasında Osmaneli büyük avantaj. İstanbul’a yakınlığı,Bursa-Osmaneli YHT hattının Osmaneli den bağlanması ilçemizi ulaşımda çok avantajlı kılıyor.Kurmayı planladığımız Lojistik depolar,soğuk hava depoları ve paketleme tesisleri için Osmaneli tarım alanında lojistik bir merkez olacak.Osmaneli de var olan Tarım Kredi Binamızı Osmaneli Belediyesinin kurduğu Hal alanına taşıyarak 12 ay boyunca burada hareketlilik sağlayabiliriz.Osmaneli deki bu tesislerle Çin,Rus pazarları için yapmakta olduğumuz girişimleri bu yöreden temin edeceğimiz ürünleri Yenişehir hava limanı ve Gemlik Limanı üzerinden bu ülkelere sevk ederek büyük bir pazar yaratabiliriz.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Doç. Dr. Fahrettin Poyraz’a teşekkür ederek,Tarımda çiftçilerimize destek olmaya,ürünler için pazarlama ve pazar sorununu çözmeye odaklandık,Sayın genel müdürümüzün de destekleriyle Tarım alanında yöremizin ürünlerini çok daha rahat değerlendirebiliriz dedi.Başkan Münür Şahin Tarım Kredi Kooperatifleri Gene Müdürü Doç. Dr. Fahrettin Poyraz’a yerel ressam Necmi Öztürk’ün yaptığı tabloyu hediye etti.