TAYRAŞ PETROL ÜRÜNLERİ AŞ YÖNETİCİLERİ İÇİN OSMANELİ’DE KONUT YATIRIMI YAPACAK.

Tayraş Petrol Ürünleri AŞ Selimiye sanayi parselleri üzerinde yatırımını hızla ilerletirken,diğer taraftan da Osmaneli içinde ikamet edecek yöneticileri için konut alanı arıyor.Şirket yöneticileri ile bu gece konut yapmayı planladıkları alanları gezdik.Yaklaşık 30.000 m2 alanda çalışanları ve yöneticileri için özel konut yapmak isteyen Tayraş AŞ yatırım alanını da belirledi.

Mehmet AFŞİN – Yönetim Kurulu Başkanı,Hidayet TEKNECİ – Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı,Prof.Dr. Michael ZACHARIAS – Yönetim Kurulu Üyesi (Dış İlişkiler) ,Dr. Hamza MEMUR – Yönetim Kurulu Üyesi (Denetim),Dr. Jan HEDBERG- Yönetim Kurulu Üyesi (Teknik),Aydın ÖZBEY – Genel Müdür ile birlikte yaptığımız yer incelemesinde özellikle Cobandere mevkiinde beğendikleri arsalarda yapacakları site tarzındaki konut projelerine belediye olarak destek olacağız.

Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada Osmaneli’de faaliyet gösteren şirketlerimizin çalışanlarını ilçemizde ikamet ettirme düşüncelerini destekliyoruz.Bugün ziyaret ettiğimiz Odöksan AŞ yöneticileri’de aynı düşüncede çalışanları için Osmaneli’de konut yatırımı yapmak istiyor.Yine bu gece görüştüğümüz Tayraş AŞ yöneticileri de çalışanlarının ve yöneticilerinin Osmaneli’de ikamet etmesini planlıyor.Şirketlerimizin bizleri mutlu eden bu girişimlerini memnuniyetle karşılıyoruz.Şirketlerimizin bu konudaki taleplerini karşılayacak adımları atacağız dedi.