TEKE YÖRESİ TÜRKMEN DERNEĞİ,İÇMELER LAVANTA BAHÇEMİZDE PROJE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

TEKE YÖRESİ TÜRKMEN DERNEĞİ,İÇMELER LAVANTA BAHCEMİZDE PROJE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Üç ay önce Osmaneli Belediyesi Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde Teke Yöresi Türkmen Derneği tarafından yapılan proje ile Tarım İl Müdürlüğümüzün de destekleri ile dikimi yaptığımız lavanta bahçemizde lavantalar çiçek açtı.Teke Türkmen Derneği Başkanı Havali Şahin e yönetim kurulu vali yardımcılarımız,il emniyet Müdürü,il jandarma Komutanı,İl Sağlık Müdürü,kaymakamımız,belediye başkanımız,ilçe başkanımız,il protokol üyelerinin katıldığı organizasyonla proje açılış toplantısını Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde gerçekleştirdiler.Başkanımız ilçemizde Lavanta Bahçeleri Projesi ürünlerini vermeye başladı,Lalelerimizi eylül ayında dikeceğiz,kekikler ve Isparta Gülü için Teke Yöresi Türkmen derneğimiz Fide temin edecek.Osmaneli de yaşam kalitesini arttırma hedefimiz için bu Projeler çok değerli.Değerli protokol üyelerimize ve özellikle projelerini ilçemizde belediyemizide ortak ederek gerçekleştirdikleri için Teke Yöresi Türkmen Derneği üyelerine ve Başkanı Havali Şahin’e teşekkür ediyoruz dedi.Protokol üyeleri sonrası Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifimimizi ziyaret ettiler.