TEŞEKKÜRLER 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR. ALT YAPIDAN GELEN GENC KADROMUZLA,BAL LİGİNE YÜKSELME MAÇINDA RAKİBİMİZİ SON DAKİKALARA KADAR ZORLADIK

30-IMG_9802

2017-2018 Bilecik Birinci Amatör Ligini şampiyonlukla en yakın rakibine 19 puan fark atarak, oynadığı 26 maçın 25’ini kazanarak tamamlayan 1308 Osmaneli Belediye Spor Bal Ligine Yükselme Maçında rakibine ecel terleri döktürdü. Türkiye Bölgesel Amatör Liginde 10.grupta yer alan ve bu sezon grubunu 5.sırada tamamlayan Bozüyük Vitra Spor’a karşı mükemmel bir oyun sergileyen Futbolcularımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Son derece zevkli gecen müsabakada Bal Ligini 5.tamamlayan Bozüyük Vitra Sporla karşılaşan takımımız büyük mücadele vererek çok güzel bir oyun ortaya koydu.Kadrosunda 19 yaşaltından 8 Futbolcu oynatan takımımız profosyonel sporculardan kurulu rakibine karşı seyircinin beğenisini kazanan bir oyun sergiledi.

Çok çekişmeli gecen macta takımımız penaltıdan yediği golle 1_0 mağlup duruma düştü.İlk yarı bu sonucla kapanırken ikinci yarıya hızlı başlayan takımımız güzel bir golle eşitliği sağladı.Normal süresi 1-1 beraberlikle tamamlanan macta uzatma devrelerine gecildi.İlk uzatma devreside berabere sonuclandı.İkinci uzatma devresinin sonlarına doğru,seyirciler artık maç penaltılara kalacak derken Bozüyük Vitra Spor korner sonrası attığı golle macı 2-1 galip tamamladı.

1308 Osmaneli Belediye Spor takımızı bu güzel mücadeleleri ve bu sezon yaşattıkları başarılar için bir kez daha kutluyorum.Bu gün Takımımız,sadece Osmaneli seyircisinin değil stadı dolduran tüm seyircilerin takdirini kazandı.2014 Martından bu yana kurduğumuz sporda Altyapı ile çocuklarımız,genclerimiz değerli hocalarımızın büyük gayretleri meyvalarını vermeye başladı.

2017-2018 Sezonunu 1308 Osmaneli Belediye Spor Şampiyonlukla sonuçlandırırken ,Bal Ligine yükselme maçında 2.uzatma devresinin son dakikalarına kadar profosyonel rakibine kök söktürdü.U19 Futbol Takımımız şampiyon oldu.U15 takımımız şampiyon oldu.U14 takımımız finalde penaltılarla kaybetti.U17 takımımızda şampiyonluk yolunda ilerliyor.Bu sezon büyük başarı elde eden Alt Yapı Takımlarımızı kutluyorum.

İnşallah Türkiye Şampiyonasında Bilecik ilini Altyapı takımlarımız başaryla temsil edecek.Bu günkü Bal Ligine Terfi macında takımıza büyük destek olan ve sezon boyu sporcularımıza kar camur demeden sahip cıkan büyük TARAFTARIMIZA çok teşekkür ediyoruz.Onların bu desteği sürdükce sporda Altyapı Yatırımlarımız daha güçlü şekilde sonuclarını sürdürecek.”1075 yılından günümüze kesintisiz TÜRK kenti olan osmaneli”gencleri çok daha büyük başarılara,daha cok çalışarak ulaşacak.

1308 Osmaneli Belediye Sporun Futbol Takımının çok değerli hocası SEDAT MEMİŞ’e,yardımcıları Eşref hocamıza,Onur Hocamıza,Bayram Hocamıza,Sercan Hocamıza,Mete Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.Takımızın Kulüp Müdürü FİKRET ATABAY,Kulüp İdari Menejeri AHMET KAYA’ya çok teşekkür ediyoruz.Kulüp Başkanımzı HAYATİ KABA ve değerli Yönetim Kurulu üyelerine Çook Teşekkür ediyoruz.Ve bu sporcu kadromuzun değerli AİLELERİNE çook teşekkür ediyoruz.

Bugün bize çok kalite bir final izleten ve taraflı tarafsız her seyircinin desteğini ve beğenisini kazanan,Osmaneli ilçemizin gururu olan değerli FUTBOLCULARIMIZA çok teşekkür ediyoruz.Bozuyük Vitra Sporu centilmence mücadeleleri ve Bal Liginde tekrar katılma hakkı kazandıkları için kutluyor,ilimizi başarı ile temsil etmelerini diliyoruz.

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin-Osmaneli Belediye Başkanı