TEŞEKKÜRLER OSMANELİ HALKINA VE BU SOFRALARI KURAN ÇALIŞANLARIMIZA, YÖNETİCİLERİMİZE, HAYIRSEVERLERE

19366515_1881454078737793_621252689043386458_n

Halkımız iftar programlarında birlik ve beraberlik içinde olmayı, iftarlarda buluşmayı alışkanlık haline getirdi. Bu mübarek günlerde en fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlik duruşunu halkımızın göstermesinden mutluluk duyuyoruz.

Ramazanın son günlerinde Cami-i Kebir Mahallesi’nde kurulan iftar soframızı halkımızın büyük katılımı ile gerçekleştirdik.

Cami-i Kebir Mahallesinde kurulan iftar soframıza, Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin ve eşi Tomris Şahin, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Meclis Üyelerimizden Turan Ağdağ, Yalçın Yağız ve binlerce vatandaşımız katıldı.

Şeyh Edebali Grubu Tasavvuf Musikisi eşliğinde birlik ve beraberlik içinde iftar açıldı. Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin son mahalle iftarı programında yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bu mübarek Ramazan gününde, bu güzel ilçede, bu tarihi kentte iftar sofralarında bizleri buluşturan Allah’ımıza hamdolsun, Allah’ımıza şükürler olsun. Bu tarihi kentte, bu güzel kente hizmet etmeyi bizlere nasip ettiği için Allah’a hamdolsun, Allah’a şükürler olsun. 1075 yılından günümüze, kesintisiz Türk kenti olmayı Osmaneli’ne bahşeden Allah’a hamdolsun, şükürler olsun. 942 yıldır bu topraklarda, bu güzel ilçede, bu tarihi kentte ezan sesini, Kur’an sesini susturmayan Allaha hamdolsun, Allah’a şükürler olsun.

Değerli hocalarım, değerli İlçe Başkanım, ilçemizin değerli yöneticileri, değerli muhtarlarım ve güzel Osmaneli’nin güzel insanları Ramazanınız mübarek olsun, tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin, yapmış olduğumuz ibadetleri Allah kabul etsin. Tek vatan için, Tek Devlet için, Tek Millet için, Tek Bayrak için eşini, çocuğunu, ailesini, sevdiklerini bizlere emanet ederek Allah için, İslamiyet için şahadete yürüyen şehitlerimizden Allah razı olsun, Allah rahmet eylesin. Onları yetiştiren anneden, babadan, ailelerinden Allah razı olsun.
Gazilerimize Allah şifalar versin, onlardan da Allah razı olsun.

Bu yiğitler, bu vatan evlatları Suriye’de, Irak’ta, Güneydoğu’da, vatanın her karış toprağında şahadete yürümese bizler bu sofraları kuramayız, yaşantımızı böyle sürdüremeyiz, hürriyetimiz olmaz, İslamiyet’i yaşayamayız. Allah onlardan razı olsun. Güzel Osmanelililere, değerli hocalarımıza, değerli ilahi gurubumuza, bu yemeği vakfeden Dünyalar Madencilik, Dursun Ağca ve İbrahim Evcen’e teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bu iftarda bizlerle olan değerli Osmaneli halkına, sizlere, değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun, Ramazanınız tekrar mübarek olsun. Allah dualarınızı, oruçlarınızı kabul etsin. Ramazan Bayramınız şimdiden mübarek olsun. Allah nice ramazanlara ermeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1.043