TFF TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU RİVA TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİK.

Sporda alt yapımızla örnek bir proje olan “1308 Osmaneli Belediye Spor”u çok daha ileriye taşımak için Türkiye Milli Takımlarımızın Riva Tesislerini ziyaret ettik.Altyapıda Genç Milli Takım’lar Sorumlusu Tolunay Kafkas ve Oğuz Çetin’le bir araya geldik.Genç Milli Takım’ların yaş gruplarına göre hocalığını yapan eski milli sporcular Mehmet Hacıoğlu,Şenol Ustaömer,Turan Sofuoğlu,Güngör Şahinkaya,Zeki Onatlı,Nevruz Şerif hocalarımızla altyapımızla ilgili Yapacağımız yatırımlar konusunda destek aldık.

TFF destekleri ile önümüzdeki sezon sürdüreceğimiz “Lefke Cup U 15 Futbol Turnuvası”nı uluslararası hale getirmek için çalışmalara başladık.Önümüzdeki yıl 12 yaş ve altı bir turnuvayı da programa aldık.Osmaneli gelecekte turnuvalar ve kamplar merkezi olacak.

Genc Milli Takım’lar hocası eski milli futbolcu Mehmet Hacıoğlu Cem Pamiroğlu TFF Riva Tesislerini Başkanımız Münür Şahin’e gezdirdi.Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Eski milli Sporcularımız efsane isimlerle altyapı hakkında görüşmek ve bir araya gelmek çok güzeldi.Oğuz,Şenol,Cem,Tolunay,Mehmet,Şenol,Nevruz,TuranZeki,Güngör gibi milli takımlarımızın değişmeleri şimdi Türk Futboluna Altyapıdan başlayarak hizmet veriyor.Onların önerileriyle ve TFF destekleriyle Osmaneli de Altyapıda çok daha başarılı ve örnek çalışmaları gerçekleştireceğiz.Osmaneli Spor tesisleri konusunda da örnek bir kent olacak.Derdimiz Şampiyonluklar değil altyapı.TFF nuna bize kapılarını açtığı,efsane milli futbolcularımıza ilgi ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz”dedi.

Daha önce Fenerbahçe Dereağzı tesislerini ve altyapısını ziyaret eden başkanımız,sonrası için Altınordu tesislerini ve altyapısını ziyaret etmişti.Bugünde TFF Riva Tesislerini ve alt yapı hocalarını ziyaret eden Başkanımız Münür Şahin her hedefimizi planlı,bilimsel yapıyoruz ve en iyilerini ziyaret ederek kendi modelimizi kuruyoruz.Osmaneli Belediyesi her konuda örnek projeleriyle yükselişini ve büyümesini sürdürecek.