TİCARET BAKANLIĞINDAN,OSMANELİ KADIN GİRİŞİMCİLER KOOPERATİFİ “KOOP-DES”KAPSAMINDA HİBE DESTEK.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin “Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi”nin faaliyetlerinin her geçen gün arttığını ve hedeflerine hızla ilerlediğini belirtti.Yaptıkları projelerle gündeme oturan kooperatifimiz,geçtiğimiz günlerde Osmaneli Belediyesi yükleniciliğinde,”modern seracılık ve fide yetiştiriciliği projesiyle”BEBKA desteklerini almıştı.Ticaret Bakanlığımızdan da,Kooperatifçilik Destek Programı (KOOP-DES) kapsamında, yaklaşık 172.000-TL hibe desteği almaya hak kazanan S.S. Osmaneli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi giderek faaliyetlerini arttırıyor.Kadın Girişimciler Kooperatifimiz tarafından hazırlanan “Gündüz Bakımevi” konulu yatırım malı alımına ilişkin projenin Hibe Sözleşmesini Osmaneli Belediye Başkanımız Münür ŞAHİN ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Hatice Çelik Dost ‘un ve Kooperatif Başkanı Mefaret Göbekci’nin katıldığı programla imzalandı.İlimize ve Osmaneli ilçemize ve kooperatifimize hayırlı olsun.Ticaret İl Müdürümüz Şinasi Balta ve Aile,çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürümüz Hatice Çelik Dost’a ve Kooperatif Başkanımız Mefaret Göbekci’ye projemiz için teşekkür ediyoruz.