TOKİ MAHALLE İFTARIMIZI MİLLETVEKİLİMİZ HALİL ELDEMİR’İN KATILMI İLE YAPTIK

IMG_2269

TOKİ İftar programımızı Milletvekilimiz Halil Eldemir’in katılımı ile mahalle sakinleri ve misafirlerimizle birlikte yaptık.Başkanımız iftar programında yaptığı konuşmada;TOKİ mahallemizin tüm sorunlarını söz verdiğimiz gibi çözdük.Doğalgazı bu yıl tamamlandı,yol problemini yeni yol yaparak çözdük,doğalgaz geçimi sırasında oluşan yol bozukluklarını da tamire başladık.Toki’yi rahatsız eden ve Toki’ye yakın olan Çöp sahası problemimizi çözdük ve artık çöplerimiz katı atık bertaraf etme tesisimize Bilecik’e gidiyor,yine Toki’de sorun olan cami eksikliğinin giderilmesinde Osmaneli Belediyesi olarak her türlü yardım ve desteği sağladık dedi.

Milletveklimizi Halil Eldemir’e Osmaneli yatırımları için sağladığı yatırımlar için teşekkür eden başkan,Osmaneli’de bu dönemde cumhurriyet tarihinin en büyük yatırımlarını her alanda birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdiklerini ifade etti.Milletvekilimizle uyumlu çalışmaları sonucu Osmaneli eğitim,sağlık,sanayi,turizm,spor,ulaşım,tarım gibi bir çok alanda istenilen yatırımları sağladı.Bu yatırımlar için Milletvekilimiz Halil Eldemir ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz,inşallah 24 Haziranda Osmaneli halkı devam diyerek istikrarlı büyümenin,güçlü Türkiye’nin önünü açacak dedi.

Milletvekili Halil Eldemir yaptığı konuşmada ise;Osmaneli halkına bize bugüne kadarki destekleri için teşekkür ediyoruz.Biz Osmaneli’de halkımıza ne zaman başvurduysak Osmaneli halkı gereğini yaptı ve ülkenin önünü açtı.Belediye Başkanımızla uyum içinde çalışıyoruz ve bu birlik ve beraberlik bizlerin,Osmaneli’nin önünü açıyor.Osmaneli benim 3 yıllık milletvekilliğim döneminde başkanımızın da dediği gibi büyük yatırımlara imza attı.Kamu kaynakları,Belediyemizin yerel kaynakları,Özel idaremizin destekleri ile birlik ve berabeklik içinde güzel hizmetlere imza attık.Bizlere destek olan herkese ve özellikle de her zaman bizlere hizmet noktasında yardımcı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz.Ramazanınız tekrar mübarek olsun,Allah oruçlarımızı,dualarımızı kabul ve makbul eylesin,bu iftar programında birlikte olduğumuz için Allah hepinizden razı olsun dedi.

Osmaneli Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarına halkımız büyük ilgi gösteriyor.Her görüşten mahalle sakinlerinin belediyemizin iftar sofrasına katılımı Osmaneli ilçemizde oluşturduğumuz birlik ve beraberlik havasının da bir yansımasıydı.Başta İnönü Mahalle muhtarımız olmak üzere iftar programına katılan tüm halkımıza ve programlarına ayrı bir renk katan Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Grubumuza çok teşekkür ediyoruz.

İftar programlarımız Camicedit Mahallemizle başladı.İkinci iftarımız Haceloğlu Mahallemizle .devam etti,üçüncü mahalle iftarımızı İnönü Mahallemizde gerçekleştirdik.Hafta sonu cumartesi günü TOKİ konutlarında dördüncü iftarımızı gerçekleştirdik.Mahalle iftarlarımız dışında hergün Göksu sosyal hizmetler salonumuzda iftar programlarımız ramazan ayı boyunca devam ediyor.Evlere iftar yemeği dağıtımımız her gün 300 aile için devam ediyor.

Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ve Osmaneli Belediyemizin organizasyonunda gerçekleşiyor.Osmaneli Belediyemizin personeli tarafından hazırlanan yemekler,yine belediyemiz personelince halkımıza ve misafirlerimize dağıtılıyor.Programlarımıza katkı sağlayan hayırseverlerimize bir kez daha çok teşekkür ediyoruz.