TOKİ YANINA 150 ARAÇLIK OTOPARK VE YOL YAPIYORUZ. 2023-2053-2071 HEDEFLERİ İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ.

IMG_5108_1

TOKİ YANINA 150 ARAÇLIK OTOPARK VE YOL YAPIYORUZ.
2023-2053-2071 HEDEFLERİ İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ.
Osmaneli Belediyesi olarak her geçen gün artan otopark ihtiyacı için yatırımlara devam ediyoruz. TOKİ-Tarım Kredi Kooperatifi-Orman Şefliği arasında kalan 5.000 m2 lik alana 150 araç kapasiteli otopark ve yol çalışmasına başladık. Tamamen Belediyemizin olanakları ve işgücü ile yaptığımız yatırım sonrası özellikle cuma günleri pazarımızda rahatlayacak. Otopark ve yol çalışması ile TOKİ ve civarında oluşan meydanları ana yollara bağlama işlemi tamamlanmış olacak.

Osmaneli de her şeyi planlı ve programlı yapıyoruz. Özellikle Osmaneli şehir planının genel revizyonunu yaparken İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile işbirliği yaptık. Prof. A. Işık Aydemir • Prof. Dr. Habip Dayıoğlu • Prof. Dr. Osman Yazıcıoğlu • Prof. Dr. İdris Oğurlu • Prof. Dr. Tuncer Toprak • Prof. Dr. Nigar Merdan • Doç. Dr. Elif Kısar Koramaz • Dr. Öğr. Üyesi Irmak Bayburtlu • Dr. Öğr. Üyesi Burhan Satıcı • Dr. Öğr. Üyesi Fernaz Öncel • Dr. Öğr. Üyesi Gül Aslı Aksu • Dr. Öğr. Üyesi Leyla Suri • Dr. Öğr. Üyesi Özdemir Sönmez • Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Irmak • Öğr. Gör. Demet Yıldız Yanızca • Öğr. Gör. Dr. Ahmet Coşkun Dündar • Öğr. Gör. Dr. Gökçer Okumuş • Öğr. Gör. Gülay Kaygusuz • Öğr. Gör. Mehmet Sinan Yum • Öğr. Gör. Haluk Duğa • Öğr. Gör. Zeynep Melike Atay Kızıltaş • Arş. Gör. Şeyda Canpolat • Arş. Gör. Ceylan Sitembölükbaşı • Arş. Gör. Emre Gökdel • Arş. Gör. Eymen Çağatay Bilge • Arş. Gör. Ezgi Torun • Arş. Gör. Nurdan Sezgin • Arş. Gör. Ömer Taha Sözgen
Misafir Öğretim Görevlileri;
Prof. Dr. Ahmet Celal Apay • Prof. Dr. Hale Gezer • Yrd. Doç. Dr. Pınar Cartier • Yrd. Doç. Dr. Hikmet Eser Tezeren • Yrd. Doç. Dr. Ayşem Gülin Başar • Yrd. Doç. Dr. Alev Eraslan Göçer • Yrd. Doç. Dr. Abdullah Alp Sunalp • Dr. Öğr. Gör. Mine Şakire Arık Derin • Dr. Öğr. Gör. Aydan İlter • Uzm. Öğr. Gör. Ebru Hacıoğlu • Uzm. Öğr. Gör. Kerim Kürkçü • Uzm. Öğr. Gör. Ergin Yetkin • Uzm. Öğr. Gör. Mehmet Sinan Yum • Uzm. Öğr. Gör. Elif Devrim Topsakal • Uzm. Öğr. Gör. Selin Keskinel • Uzm. Öğr. Gör. Sezgin Bilgin • Uzm. Öğr. Gör. Oğuz Nurettin Tetik • Uzm. Öğr. Gör. Yasemin Masaracı • Uzm. Öğr. Gör. Emine Gül Derbent • Uzm. Öğr. Gör. Hakan Dölgen • Uzm. Öğr. Gör. Hülya Sibel Tümdağ • Uzm. Öğr. Gör. Nihan Şeşen • Uzm. Öğr. Gör. Hümeyra Kılıç • Öğr. Gör. Ali Özbey şehir planımıza katkı sağladılar ve diğer projelerimizde yer aldılar. İlçemizde aylarca süren çalışmalar ve sonrası 3 gün boyunca devam eden ve değişik üniversitelerimizin de katılımıyla yaptığımız çalıştayla şekillenen şehir planımız deneyimli şehir plancılarımızın,harita mühendislerimizin ve belediyemizin yönetici kadrosuyla da desteklenen 60.000 kişinin yaşayabileceği bir şehir planını bu dönemde gerçekleştirmiştik.

Bu plan çerçevesinde Osmaneli de şehir merkezini oluşturuyoruz. 2019-2023 Hedeflerimiz içinde yer alan mevcut pazar yeri alanında, altı otoparklı pazar yeri ve yine altı otopark olan Belediye binamızla otopark sorununu merkezde kökten çözüyoruz. Tarım Kredi Kooperatifi ve Orman İşletme Müdürlüğü binalarını bulundukları alandan kaldırdığımızda oluşturacağımız park alanı,yeşil alan ve otopark ile Osmaneli Merkezi çok geniş bir meydana kavuşacak. Avrupai bir meydana ve geniş sokaklara, caddelere sahip olacak merkezimizde çarşı, sinema, tiyatro,kültür merkezi, çocuk kulübü, oyun alanları, parklar, havuz yer alacak.

Osmaneli için 2023-2053-2071 hedeflerimiz,planlarımız hazır. Üniversiteler, sivil toplum örgütleri, muhtarlıklar,siyasi partiler, kamu ve özel sektör temsilcileri ile bu hedefleri sürekli gözden geçiriyoruz. Her hedefimizi, her konumuzu özellikle üniversitelerimizin değerli akademisyenleriyle proje bazlı değerlendiriyoruz. Osmaneli Belediyesi 22 üniversite ile işbirliği yapıyor.Tüm belediye meclis üyelerimiz parti ayırımı yapmaksızın tüm kararlarımızda destek oluyor. Her alanda örnek belediyeyiz. Osmaneli birlik ve beraberlik içinde hedeflerine ulaşıyor.

Sizlere 2019-2023 döneminde 2014-2019 döneminden çok daha fazla hizmeti vereceğiz. Artık Osmaneli bize bizde Osmaneli Halkına güveniyoruz. Osmaneli hayallerin ötesi bir kent olacak, bunu size sağlamadan üç beş çapulcu ,rantçı, fitneci istedi diye pes etmeyeceğiz. Osmaneli bunlara bırakılmayacak kadar değerli tarihi ve güzel bir kent. Bize destek olan bu halkın sesine duyarsız kalmayacağız. 2019-2023 de inşallah yine durmak yok yola devam diyoruz.Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin