TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ VE ESKİ HAL ALANINDA ÇEVRE DÜZENLEMESİN BAŞLADIK.

Osmaneli Belediyesi her alanda yaptığı yatırımlar ile ilçemizde büyük değişim yaratırken,ilçemizin her alanda yükselişi sürüyor.Devam eden BEBKA Projelerimiz ile çok değerli yatırımları gerçekleştirirken sürdürülebilirliği de sağlıyoruz.İlçemizde %30 oranında Elektrik hatlarının yeraltına alınması için Enerji Bakanımız Fatih Dönmez ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın destekleri ile tarihi Lefke sit alanımızda elektrik hatlarının tümünü yer altına aldık.Bu çalışma nedeniyle bozulan yolları Bakanlığın destekleri ile yeniden yaptık.Sadece bir kac yerde kanalizasyon bacalarının seviye düzenlemesi işlerimiz kaldı.İtfaiye karşısında dörtyoldan U dönüşünü sağlayacak yeni bir yol açtım.Bu yolu yakında parke taş olarak düzenliyoruz.Çok keyifli ve cok güzel bir yolla Sakarya Nehri kıyısına sahile ineceğiz.Bu alana Tüm Türk Dünyasını Orta Asya’dan günümüze kadar anlatacak “Osman Gazi Parkını”20.000 m2 lik alanda yapıyoruz.Bu parkımızda bayan ve erkekler için yüzme havuzlarımızda yer alacak.Parkları birleştirerek 6.500 m2 lik alanda inanılmaz güzel bir sahil şeridi oluşturuyoruz.Toplum Sağlığı Merkezimizin bulunduğu alanda çevre düzenlemesi yapıyoruz.Burada planlama aşamasında olduğumuz güzel tesisleri de yakında açıklayacağız.Her şeye rağmen Osmaneli Belediyesi hız kesmeden hastalık döneminde bile hedeflerine yönelik yatırımlarını sürdüren örnek belediyedir.Bu pandemi sürecinde bile yine acılışsız törensiz 3 otelimizin restorasyonunu tamamladık ve şu an hizmete aldık ve müşterilerimizi ağırlıyoruz.Osmaneli Balaban Meydanında İki Konağımızı “Genclik Merkezi olarak”Gençlik ve Spor Bakanlığımıza tahsis ettik.Yine büyük bir konağımızı “Tapu ve Kadastro Müdürlüğü”olarak tahsis ettik,Kelemcioğlu Konağımızı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli MYO Aşçılık bölümüne ve Nezaket Ay Konağınıda Pastacılık bölümü olarak tahsis ettik.Biz Osmaneli Belediyesi olarak 2023 hedeflerimize yönelik olarak hız kesmeden çalışıyoruz.Bu çalışmalara destek veren meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz.Osmaneli ilçemize katkı sağlayan meclis üyelerimizden Allah razı olsun diliyoruz.