TÜRKİYE İTTİFAKI VE OSMANELİ İTTİFAKI İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN MECLİS ÜYELERİYLE İÇMELER TESİSLERİMİZDE BİR ARAYA GELDİ.

59473936_2247744228775441_6528627311015624704_n

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan seçimler sonrası yapmış olduğu konuşmada 82 milyonu birlik ve beraberlik içinde Türkiye İttifakına davet etmişti.Cumhurbaşkanımızın konuşması özetle şöyleydi;
“Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunuyor. Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır.”

“Dönem, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi perçinleme dönemidir. Gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır.”

“Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken, inşallah ülkemizin ihtiyacı olan yapısal reformları da hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

“Gücümüzü Milletten alarak, daima ortak akla, ortak vicdana, milletimizi bir araya getiren ortak değerlere vurgu yapacak; kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden siyaset yelpazesindeki herkesle TÜRKİYE ORTAK PAYDASINDA buluşmanın mücadelesini vereceğiz.”

“2023 Türkiye’sini inşa edecek olan yine milletimizin bizatihi kendisidir.

Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte TÜRKİYE İTTİFAKI olarak hareket etmeliyiz.”

Başkanımız Münür Şahin Tüm Osmaneli Belediye Meclis üyeleriyle Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde bir araya gelerek 2019-2023 döneminde Osmaneli hedefleri için birlikte hareket etmenin şart olduğunu söyledi.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dediği gibi, artık gündemdeki konular için birlik ve beraberlik içinde hareket etme zamanı. Osmaneli bu dönemde büyüyecek ve yükselecek. Hep birlikte Osmaneli için var gücümüzle çalışarak Osmaneliyi çok daha ileriye taşıyacağız. 2014-2019 döneminde Meclis üyelerimizle çok güzel hizmetleri gerçekleştirdik. İnşallah 2019-2023 döneminde hep birlikte illetimizin seçtiği siz değerli belediye meclisi üyelerimizle Osmaneli Hedeflerine ulaşacağız.

Osmaneli ;Türkiye ve Osmaneli ittifakı için bir ve beraber olacak ve turizmde,Tarımda,sanayide ve her alanda büyümesini ve yükselişini sürdürecektir.Osmaneli ilimizde,Bölgemizde ve Türkiye de yükselen değerdir.

Saygılarımla ,
Ymm Münür Şahin – Osmaneli Belediye Başkanı