TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ GENEL MÜDÜRÜ DR FAHRETTİN POYRAZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ.

Geçtiğimiz hafta Ankara’da ziyaretlerde bulunan Başkanımız Münür Şahin Tarım Kredi Kooearatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyrazı da ziyaret etmişti.İlçemize milletvekilliği dönemi de büyük hizmetleri olan ve halkımızca bu nedenle çok sevilen ve takdir edilen,çocukluğu Osmaneli’de geçmiş Dr Fahrettin Poyraz bugün ilçemize gelerek başkanımız Münür Şahin ile 1308 Osmaneli Belediye Spor – Bozüyük Akpınar Spor maçını izledi.

Seyircimizin büyük takdirini kazanan Dr Fahrettin Poyraz Milletvekilliği döneminde adeta yeniden inşa edilen Osmaneli İlçe Stadını da inceledi.Vatandaşlar Tarafından geçmişte karpuz tarlası diye anılan stadın bugün Bilecik ilinin en güzel stadı haline getirilmesini sağladığı için gururla stadta maçı izledi.

Genel Müdürümüz ve eski milletvekilimiz maç sonrası Osmaneli Tarım Kredi Kooperatifini Başkanımız Münür Şahin ile birlikte ziyaret etti.Kooperatif hakkında Müdürümüz Mehmet Bayram’dan bilgi alarak faaliyetleri daha yukarıya çekecek projeleri paylaştı.

Çay bahçesinde halkla görüşen ve Osmaneli’lerle buluşan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz ilçemizden ayrıldı.Osmaneli halkının büyük takdirini kazanan Genel Müdürümüze ilgi büyüktü.

Başkanımız Münür Şahin ziyaretinden ve ilçemize büyük hizmetleri için Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüz geçmiş üç dönemin Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz’a çok teşekkür etti ve Osmaneli halkı hizmetleriniz için size minnettardır dedi.