TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ GENEL MÜDÜRÜ DR FAHRETTİN POYRAZ’I ZİYARET ETTİK

Bilecik eski üç dönem Ak Parti Milletvekili ve şu an Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz’ı makamında ziyaret ettik.Osmaneli için Ak Parti Milletvekillliği döneminde bir çok yatırımı gerçekleştiren ve çocukluğu Osmaneli de gecen aynı zamanda hemşerimiz Dr Fahrettin Poyraz’ın ilçemize destekleri artarak devam ediyor.

Tarımda Bilecik ilinin Antalya’sı olan Osmaneli’de Bebka destekleri ile kurduğumuz tesislerde üretmekte olduğumuz salça,ayva lokumu,sebze-meyva kurusu,meyva suyu,turşu vb tarımsal ürünlerin üretiminde kaliteyi ve sürekliliği sağladık.Pazarlama ve satış konusunda büyük yol katlettik.Tarım Kredi Kooperatifleri ile satış ve pazar payımızı dahada arttıracağız.

Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Bugün Hal Müdürümüz Abdullah Tetik ile birlikte,Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz,İnsan Kaynakları Daire Başkanı Davut Arpa,Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ Genel Müdürü Mücahit Alkan,Tarım Kredi Birlikleri Tarım Ürünleri AŞ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Demiröz ile Osmaneli için yapılabilecek işbirliklerini görüştük.İlgileri ve ilçemize hizmetleri,katkıları için çok teşekkür ediyoruz”dedi.