TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ GENEL MÜDÜRÜMÜZ,ÜÇ DÖNEM ESKI MİLLETVEKİLİMİZ DR FAHRETTİN POYRAZ’I ZİYARET ETTİK

.Osmaneli Belediyesi olarak Tarımda yaptığımız Yatırımlar ,çiftçimize ve köylümüze verdiğimiz desteklere her zaman yardımcı olan,salça,ayva Lokumu başta olmak üzere yöresel ürünlerimizin pazarlama sorununu çözen,toptancı halimizden yer kiralayarak alım yaptıran değerli Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüz Dr Fahrettin Poyraz’ı ziyaret ettik.Değerli Genel Müdürümüz Dr Fahrettin Poyraz ile Tarım Kredi Kooperatiflerinden çiftçimizin daha fazla istifade edebilmesi için belediyemizle birlikte yapabileceğimiz yeni ürün ve yeni yatırımları görüştük.Başkanımız Münür Şahin Osmaneli’de Tarım Kredi Kooperatifleri ile yapmış olduğumuz işbirlikleri ve destekleri için Genel Müdürümüz Dr Fahrettin Erdoğan’a teşekkür etti.